Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κινηματογράφος Γρεβενών
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π.Ε και Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, συγχαίρει τους μαθητές των Λυκείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά το σχολ. έτος 2017-2018, όπως επίσης και τους μαθητές των ΕΠΑΛ, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα πρόσβασης σε Πανεπιστημιακές Σχολές και των οποίων οι επιδόσεις παρουσίασαν αυξητική τάση.

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μαθητές και μαθήτριες, για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία σας αποτελεί την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου με συγκινήσεις, γνώσεις ακαδημαϊκές, αλλά και γνώσεις για την ίδια τη ζωή.

Συγχαρητήρια και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους με το δικό τους τρόπο.

Συγχαρητήρια επίσης και σε όσους μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή, δε θα πρέπει να απογοητεύονται, γιατί το μέλλον δεν καθορίζεται από μια πρόσκαιρη ατυχία, αλλά από πολλές μελλοντικές επιτυχίες καθώς πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή εναλλακτική επιλογή, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5