Συγχαρητήρια ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών για την σύλληψη τεσσάρων ατόμων οι οποίοι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών προς τους συναδέλφους της Ο.Π.Κ.Ε., των Τμημάτων Θεοδώρου Ζιάκα, Τροχαίας και Ασφαλείας Γρεβενών έπειτα από την συντονισμένη και καλά οργανωμένη επιχείρηση προέβησαν στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

• Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους της Ο.Π.Κ.Ε., των Τμημάτων Θεοδώρου Ζιάκα, Τροχαίας και Ασφαλείας Γρεβενών, οι οποίοι μετά από συντονισμένη και καλά οργανωμένη επιχείρηση προέβησαν στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας, αποσπώντας τα θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας των Γρεβενών αλλά και για το καίριο χτύπημα που πέτυχαν στον αδιάκοπο αγώνα κατά των ναρκωτικών.
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνάδελφοι της ανωτέρω αλλά και των υπόλοιπων υπηρεσιών της Δ.Α Γρεβενών δίνουν μάχες με θετικά αποτελέσματα κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους πολίτες να νιώθουν ασφαλείς.
  • Ο Έλληνας αστυνομικός καθημερινά παρόλες τις ελλείψεις και τις δυσμενείς συνθήκες ,με αυταπάρνηση και αφοσίωση υπερασπίζετε τα αγαθά της ζωής, της ιδιοκτησίας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη χωρίς να προσμετρά τον κίνδυνο όταν έρχεται η ώρα να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική του ασφάλεια και στην ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ                                                                  ΓΡΑΒΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ