Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Στον απόηχο μιας υπουργικής επίσκεψης

Η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κα. Χατζηγεωργίου Ελευθερία σε μια προσπάθειά της  να εντοπίσει και να καταγράψει τις επιπτώσεις από την παρουσία προσφύγων στον ορεινό όγκο των Γρεβενών συναντήθηκε στην Αλατόπετρα με ξενοδόχους, τον ΔΟΜ και τη Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν δόθηκε μεγάλη έμφαση στο θέμα της θέρμανσης, ένα θέμα που αφορά όλους τους κατοίκους και επαγγελματίες του νομού.

Η Υπουργός αναφέρθηκε στα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και αφορούν τη μείωση του ΦΠΑ στην κατανάλωση του ρεύματος και τον επανασχεδιασμό του επιδόματος του πετρελαίου θέρμανσης και τονίστηκε η μείωση του 30% στο οικιακό τιμολόγιο του ρεύματος, κάτι που άλλωστε ισχύει στην περιοχή μας από τον περσινό Μάρτιο.

Κατά τη γνώμη μου, την οποία κατέθεσα στην Υπουργό με την ιδιότητα του μέλους του Επιμελητηρίου Γρεβενών, θα πρέπει αυτό το μέτρο να επεκταθεί και στους επαγγελματίες με νομοθετική ρύθμιση στα πλαίσια της στήριξης της μικρομεσαίας επιχείρησης του νομού μας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συνέχεια για τον χρόνο φιλοξενίας των προσφύγων και υπήρξε κοινή απόφαση ότι αυτό το μεταβατικό διάστημα θα πρέπει να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή μας. Ενός σχεδίου άλλωστε το οποίο αυτήν τη φορά θα πρέπει να επεξεργαστούν και να συνυπογράψουν, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αν θέλουμε να λειτουργήσει προς όφελος όλων μας.

Τάσος Παπαϊωάννου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό

«Δήμος Για Όλους»

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5