Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

“Στήριξη στους κτηνοτρόφους που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία” η δέσμευση του Βαγγέλη Αποστόλου από τη Δεσκάτη

Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποίησε το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου όπου συναντήθηκε με φορείς και αγρότες της περιοχής.

 

Δεσκάτη Γρεβενών

 

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αγροτών στο Δημαρχείο της Δεσκάτης Γρεβενών -μιας κατεξοχήν κτηνοτροφικής περιοχής-, συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου της αιγοπροβατοτροφίας. Ο Υπουργός ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τη στήριξη προς τους κτηνοτρόφους που υπέστησαν ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία. Ειδικότερα, όπου υπάρχει απώλεια ζωικού πληθυσμού θα υπάρξουν αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, όπου υπάρχει καταστροφή υποδομών θα υποβληθεί φάκελος για ΠΣΕΑ, ενώ θα διερευνηθούν οι δυνατότητες για να χορηγηθεί κάποια στοχευμένη ενίσχυση (από deminimis ή άλλα μέτρα) για την απώλεια εισοδήματος και τα αυξημένα κόστη ζωοτροφών που είχαν οι μονάδες που ήταν αποκλεισμένες  επί πολλές ημέρες.

 

Γρεβενά

 

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, όπου ήταν επίσης αισθητή η παρουσία φορέων και αγροτών, ο Βαγγέλης Αποστόλου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και της υπαίθρου με επίκεντρο το αγροδιατροφικό σύμπλεγμα.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης