ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Η Δυτική Μακεδονία η πρώτη Περιφέρεια που θα υλοποιήσει τα νέα ψηφιακά εργαλεία

Η πρώτη Περιφέρεια που είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τη νέα ψηφιακή εποχή, αλλά και να υλοποιήσει πιλοτικά τα νέα εργαλεία που σχεδίασε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  αποδεικνύεται η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2024 στη ΖΕΠ παρουσία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Κυρανάκη, τονίστηκε  η χρησιμότητα των εργαλείων που το Υπουργείο έχει ήδη δημιουργήσει για τις περιφέρειες της χώρας.

Το e-perifereies, όπως τόνισε ο κ. Κυρανάκης πρόκειται να έχει ενοποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες για όλες τις περιφέρειες, προτείνοντας μετά την παρουσίαση της ετοιμότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε ότι αφορά στην ψηφιακή εποχή από τον Αντιπεριφερειάρχη  Διαφάνειας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Τάσο Ραφαηλίδη, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να είναι η πρώτη η οποία θα κάνει χρήση του νέου νόμου που ψήφισε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για διακίνηση δεδομένων αντί εγγράφων.

Ο Υφυπουργός  ενημερώθηκε επίσης από τον προϊστάμενο του τμήματος Σχεδιασμού και Υποστήριξης Συστημάτων Φορέα της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Καραθανάση για τα ζητήματα που χρειάζονται περαιτέρω προσοχή σε ότι αφορά στα εργαλεία της ψηφιακής διακυβέρνησης, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι στελεχωμένη από ανθρώπους που έχουν βαθιά κατανόηση και γνώση του τι σημαίνει ψηφιακή εξυπηρέτηση.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης συζήτησε με τους εκπροσώπους των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των μηχανικών και των τοπογράφων για ζητήματα που αφορούν στα ψηφιακά εργαλεία για τις δικές τους υπηρεσίες που στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μετά τη σύσκεψη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης σε δηλώσεις του τόνισε: «Σήμερα  στον διάλογο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώσαμε το μέγεθος του εγχειρήματος αλλά και της αποτελεσματικότητας των ψηφιακών  εργαλείων. Ακούσαμε τους επαγγελματίες για τα ζητήματα που τους απασχολούν και επηρεάζουν τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις. Στόχος είναι να λυθούν άμεσα εκκρεμότητες που έχουν στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη».

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Νομού Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Σεραφείμ Λιάπη, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Τζίτζικας, ο πρόεδρος του Κτηματολογίου Στέλιος Σακαρέτσιος, αλλά και εκπρόσωποι των συλλόγων των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των μηχανικών και των τοπογράφων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ