Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Στην Κοζάνη αύριο ο 77ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής», στα μαθηματικά

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) διοργανώνει τον 77ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής» στα μαθηματικά το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 9:ΟΟπμ. Για την περιοχή Κοζάνης ο διαγωνισμός, Θα διεξαχθεί. στο 4° Γενικό Λύκειο Κοζάνης (Μουσών και Ευτέρπης – πίσω από το (Μ ΑΒ Βασιλόπουλος). Για την περιοχή της Εορδαίας ο διαγωνισμός, Θα διεξαχθεί. στο 1° Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.

Ο διαγωνισμός είναι προαιρετικός, απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων και των Β’ και Γ’ τάξεων των Γυμνασίων και έχει συνολική διάρκεια τρεις (3) ώρες. Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η διάδοση και καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης, η ανάδειξη νέων μαθηματικών ταλέντων και η προώθησή τους στα πλαίσια των καθιερωμένων Διεθνών Μαθηματικών διαγωνισμών. Συγκεκριμένα οι μαθητές, που Θα διακριθούν στο Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», Θα κληθούν να διαγωνισθούν στον επόμενο Διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που Θα διενεργηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2017 και αυτοί που Θα διακριθούν στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα διαγωνισθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» στις 4 Μαρτίού 2017, για να επιλεγεί η Εθνική ομάδα που Θα λάβει μέρος στην 34η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Οχρίδα, Μάιος 2017), στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρίο ντε Τζανέιρο, Ιούλιος 2017) και στην 21η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Βουλγαρία, Ιούνιος 2017).

Την ίδια ημέρα και ώρα, στα ίδια εξεταστικά κέντρα, το παράρτημα μας σε συνεργασία με το παράρτημα Ημαθίας της ΕΜΕ διοργανώνει υπό την αιγίδα της Δ/νσης Δ/Θμιας Εκπ/σης Κοζάνης τον 9ο μαθητικό μαθηματικό διαγωνισμό «Υπατία» για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου. Για τον διαγωνισμό αυτόν ισχύουν ό,τι και για τον διαγωνισμό «Θαλής». Οι επιτυχόντες στον διαγωνισμό «Υπατία» μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό «Καραθεοδωρή», ο οποίος Θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό «Ευκλείδης» της ΕΜΕ.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον παραρτήματος της Ε.ΜΕ. Κοζάνης καλεί όλους τούς μαθητές τον νομού να λάβουν μαζικά μέρος στο διαγωνισμό.

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Αντωνιάδου Μυροφόρα Σταθοπούλου Νικολέτα

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης