Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις σε υπουργεία και φορείς που χειρίζονται βασικά ζητήματα του Δήμου

Στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις σε υπουργεία και φορείς που χειρίζονται βασικά ζητήματα του Δήμου. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, καθώς και με την Πρόεδρο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Αγγελική Δημητρακοπούλου και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Άννα Μαυρουδή. Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Ματθαίος Αδάμος και Χρήστος Τριγώνης ενώ παρόν στις συναντήσεις ήταν και ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλα.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στις ζητήσεις τους ήταν η ίδρυση του Αρχαιολογικού Μουσείου Γρεβενών για την οποία ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε απόλυτα σύμφωνος, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμαρχο για την παραχώρηση των Δημοτικών κτιρίων που αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία του. Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα ένταξης του Δήμου Γρεβενών στους ορεινούς Δήμους, καθώς και η επίσπευση ολοκλήρωσης των εργασιών ανακαίνισης στην Μαθητική Εστία ώστε να λειτουργήσει και ως φοιτητική ενισχύοντας έτσι τις υποδομές του ΤΕΙ. Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε επιμέρους λειτουργικά ζητήματα του α’ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και μπορούν να επιλυθούν με το επικείμενο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα τεθεί το προσεχές διάστημα προς διαβούλευση.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης