Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Στα Γρεβενά στις 4 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα επισκεφθεί και τους 4 Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας

Οι Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Οργανωτικό και την Διεύθυνση Επικοινωνίας του κόμματος στην Αθήνα και εργάζονται πυρετωδώς, για τη διαμόρφωση του προγράμματος της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δυτική Μακεδονία, την Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Απριλίου.

Στο μεταξύ, την προσεχή Δευτέρα συνεδριάζει η ΝΟΔΕ Κοζάνης με μοναδικό θέμα την προετοιμασία της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ. Πολλές είναι οι προτάσεις που κατατίθενται στο στρατηγείο της οδού Πειραιώς, από φορείς, οργανώσεις και βουλευτές, προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα. Αν και το πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί ακόμη, αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι:

Ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί και τους τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας και η περιοδεία θα κορυφωθεί με κεντρική πολιτική εκδήλωση και ομιλία στην Κοζάνη. Στις σκέψεις των διοργανωτών είναι να ξεκινήσει την πρώτη ημέρα από τη Φλώρινα και να επισκεφτεί και την Καστοριά. Την δεύτερη ημέρα μεταβαίνει στα Γρεβενά και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στην Κοζάνη με την κεντρική πολιτική εκδήλωση. Όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας έτσι και στη Δυτική Μακεδονία, ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την οποία θεωρεί κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης, γι’ αυτό και θα εκπονηθεί ένα πρόγραμμα επισκέψεων σε επιχειρήσεις, κυρίως σε Ομάδες Παραγωγών του πρωτογενούς Τομέα. Τέτοιες έχει να επιδείξει αρκετές η ακριτική περιοχή και θα μπορούσαν να επιλεγούν συνεταιρισμοί όπως Ο «Πελεκάνος» με τα φασόλια Πρεσπών, ο ΑΣΕΠΟΠ και η «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Βελβεντό κ.λ.π.

Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα εκπονείται και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης