Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

St. Patrick’s Day Festival: Ευχαριστήριο μήνυμα

Για 9η χρονιά γιορτάσαμε τον Άγιο Πατρίκιο στα Γρεβενά μας και στην Ελλάδα ευρύτερα. Φέτος η συγκυρία ημερολογιακά συνέπιπτε με τις μεγάλες Αποκριές και οι εκδηλώσεις μας ήταν πιο περιορισμένες. Παρόλαυτα προσπαθήσαμε να μην μειώσουμε το καθιερωμένο πολιτιστικό επίπεδο των δράσεων και του ορίζοντα τον οποίο προσφέρουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την Πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Ελλάδα για την συνεχή υποστήριξη και συνεργασία στο όραμά μας και τη συνδρομή της σε όλες τις επαφές μας στην Ιρλανδία. Προσωπικά την Πρέσβη Ιseult Fitzgerald, τους εξαιρετους και συνεργάσιμους κ. Stephen Duffy και κ. Αλίκη Κοσμέτου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ τον κ. Γεράσιμο Μοσχονά και τη σύζυγό του Μαρίνα, που ταξιδέψανε για άλλη μια φορά στο φεστιβάλ μας και στα Γρεβενά ώστε να μας διδάξουν τους χαρούμενους ιρλανδικούς χορούς και να μας μεταφέρουν όλο τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους! Χαιρόμαστε να σας βλέπουμε!

Να ευχαριστήσω τον Καθηγητή Θεολογίας κ. Αναστάσιο Μαρά για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησής μας να παρευρεθεί στην φετινή εορτή και να πλαισιώσει τις εκδηλώσεις μας με την ομιλία του σχετικά με τον Άγιο Πατρίκιο και τον εκχριστιανισμό της Ιρλανδίας. Ο κ. Α. Μαράς είναι ο πρώτος έλληνας που εκπόνησε επιστημονική μελέτη προ 30ετίας σχετικά με τον Άγιο Πατρίκιο.

Ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών που για άλλη μια χρονιά είναι δίπλα μας ευλογώντας την όλη προσπάθεια του φεστιβάλ μας. Συγκεκριμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μητροπολίτη Δαβίδ, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το φεστιβάλ και ιδιαίτερα στους πατέρες Ευστάθιο Στέφο, Βασίλειο Γερομίχο, Χρήστο Κούρτη και Σταύρο Περδικόπουλο για την μέριμνα τους. Τον ηχολήπτη Ιωάννη Κριθαριώτη για την υποστήριξή του και την κ. Θεοδώρα Παπαγόρα για την προετοιμασία της αίθουσας.

Ευχαριστώ την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών και προσωπικά την ευγενική και συνεργάσιμη Διευθύντρια κ. Μαρία Γρηγοριάδου για τη φιλοξενία για την προβολή της ταινίας μας στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Ευχαριστώ τις ελπιδοφόρες κυρίες και μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Ελπίδα για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο χορού και προσωπικά την πρόεδρο κ. Ευαγγελία Μπόγκια για τη σύνολη προσφορά της.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για το συγκρότημα των SOLASTAS, που ταξιδέψαν μέχρι τα Γρεβενά για να είναι παρόντες με τις αιθέριες μουσικές τους και να πλαισιώσουν το φεστιβάλ μας το μεσημέρι της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου. Όσοι ήταν παρόντες πιστεύω να κατανόησαν το μέγεθος της ποιότητας της μουσικής συναυλίας που προτείναμε και φέτος. Λαμπρινή Γιώτη, Becka Wolfe, Αντώνη Πανταζή, Ορέστη Γαργουλάκη σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Ευχαριστώ επίσης τον Δήμο Γρεβενών για τη συνεργασία του στη φωταγώγηση του ιστορικού ρολογιού της πόλης, συμμετέχοντας στην παγκόσμια δράση των Global Greenings, στην παραχώρηση της Αίθουσας Τέχνης “Αριστοτέλης Βαρσάμης” για τη φιλοξενία της έκθεσης “Ο Θησαυρός του Βιβλίου των Κέλλς” και την φιλοξενία της συναυλίας μας παρέχοντας τη σκηνή και τον ήχο στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού. Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τον κ. Χρήστο Χαντέ, αντιδήμαρχο Πολιτισμού και την σύζυγό του Ρούλα Βαρσάμη για την άψογη συνεννόηση και τη μοναδική διάθεσή τους για συνεργασία. Τα εύσημα τους αξίζουν για την υπέροχη προσπάθεια, τις ιδέες, και τον ζήλο της διοργάνωσης των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας μας για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους στο εγχείρημα διαμέσω των διαύλων τους. Την ΕΡΤ Κοζάνης, το Grevenapress.gr, τα Xρονικά Δυτικής Μακεδονίας, το Greveniotis.gr, το TogetherMag. Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Μάκη Νασιάδη και την κ. Δέσποινα Αμαραντίδου, τον Γιώργο Βλαχόπουλο, τις αεικίνητες Μαρία Καναλίδου και Μαίρη Τσενεκλίδου, τον Αντώνη Παπαβασιλείου και τη Θεολογία Τσουκαλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νίκο Μάνεση από τον Alpha, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ασπασία Κάρλου και την ομάδα τους που φέτος φρόντισαν να αποστείλουν συνεργείο οπτικοακουστικής κάλυψης για την απευθείας σύνδεσή μας. Επίσης ευχαριστώ για τις συνεντεύξεις μου την κ. Κατερίνα Δόδουρα στον Flash Κοζάνης και τον κ. Άγγελο Αγγελίδη για τη συνέντεξή μου στον Ελεύθερο Τύπο.

Ένα ειδικό ευχαριστώ και για τον κινηματογραφιστή Γιώργο Γεωργούλα, για την προσφορά του στο φεστιβάλ και στη διεύθυνση της πιτσαρίας Εκάβη, για την παραχώρηση των καρεκλών για τους μουσικούς στη σκηνή.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Θράκης και Καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας κ. Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή και τον σύζυγό της Θωμά Βουγιουκλή επίσης Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Αγωγής και Καθηγητή Μαθηματικών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την μεγάλη τιμή να έρθουν στα Γρεβενά από την Ξάνθη, μαζί με την οικογένεια του καλού φίλου Νίκου Κοσμίδη και να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ μας! Παράλληλα ευχαριστώ τους αγαπητούς μου Θεώνη Μπούρα καθηγήτρια Θεολογίας και τον εξαίρετο δικηγόρο Μίλτο Νικολόπουλο που επίσης ταξίδεψαν από την Αθήνα για να παρευρεθούν φέτος στο φεστιβάλ μας στα Γρεβενά!

Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες του φεστιβάλ που κάθε χρόνο προσφέρουν με αγάπη και ενθουσιασμό από τα προϊόντα και δημιουργήματά τους για τους συντελεστές του φεστιβάλ. Την εξαίρετη κ. Βάσω Βούζα-Κυρατζή με τον Λεβανθό, το Μέλι Γρεβενών και τους Κωνσταντίνο Ντούνα και Θωμά Τσιάλτα, τον κ. Βασίλη Σιαφαρίκα. Να προτιμήσετε τα προιόντα τους είναι υπέροχα!

Αδερφέ Δημήτρη, Αλμπίνα, Ευθύμη, Άννα, Αφροδίτη, Γιάννη, εσείς γνωρίζετε κάθε λόγο ξεχωριστά που έχω να σας ευχαριστώ στο τέλειο διαρκές παρόν μας!

Τέλος, ευγνωμοσύνη στον Άγιο Πατρίκιο που η εορτή του είναι η αναφορά του φεστιβάλ μας και σαφώς χάρη σ’ αυτόν ανταμώνουμε και χάρη σ’ αυτόν δημιουργούμε! Να βοηθάει τα Γρεβενά, την Ελλάδα, την Ιρλανδία και όλους τους ανθρώπους!

 

Εκ μέρους της ομάδας διοργάνωσης

του St. Patrick’s Day Festival,

με πολλή δημιουργική χαρά,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ