Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συνάντηση Τιμολέοντα Κοψαχείλη με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Αντώνη Μωυσίδη για θέματα γεωργοκτηνοτροφίας και για το παράρτημα ΟΠΕΚΕΠΕ Γρεβενών

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, ενημέρωσε τον Βουλευτή Γρεβενών ότι, για τη Βιολογική Γεωργία, γίνεται προσπάθεια να εκταμιευθούν 5 εκατομμύρια Ευρώ έως 15/9 και 35 εκατομμύρια Ευρώ έως 15/10.

Επίσης γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν και να καθορισθούν οι βοσκότοποι, γεγονός το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την απόδοση των κοινοτικών κονδυλίων, των οποίων η καθυστέρηση  καταβολής τους έχει επιβαρύνει το ελληνικό δημόσιο με πρόστιμα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που αγγίζουν το μισό δις Ευρώ.

Ο Βουλευτής ζήτησε ειδικότερη ενημέρωση ως προς την εξέλιξη των χαρακτηριστικών των βοσκοτόπων και επισήμανε εκ νέου το κρίσιμο ζήτημα της επιλεξιμότητάς τους, το οποίο αποτελεί ειδικότερο θέμα άμεσης προσοχής του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης (Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης), ενώ τόνισε, συγχρόνως, την επιτακτική ανάγκη για στελέχωση του Γραφείου ΟΠΕΚΕΠΕ Γρεβενών.

Ο κ. Μωυσίδης διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ Γρεβενών θα στελεχωθεί με τέσσερα άτομα, τα οποία προβλέπονται από τις θέσεις του προγράμματος κοινωνικής εργασίας.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Αγγελία
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5