email επικοινωνίας

email επικοινωνίας: [email protected]

Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Επιμελητήριο Γρεβενών
Ταξί-Χρήστος Χασιώτης
Θεατρική παράσταση «Αχ έρωτα»
POTIKA MYRTO

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5
Ζιώγας

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Συνάντηση ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με τη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ Νικόλαο Χατζηαργυρίου και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Χρήστο Σπίγκο είχε σήμερα το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία της εταιρίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της ΕΤΕ/ΔΕΗ, συνάδελφοι Μ.Τωμαδάκης και Κ.Μανιάτης, αντίστοιχα για τα θέματα που αφορούν την ιδιαιτερότητα της κατηγορίας των εναεριτών.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσε το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ήταν τα εξής:

1. Η λειτουργία , η οργάνωση και οι στόχοι της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ στο συνεχώς διαμορφούμενο καθεστώς (τεχνολογικές εξελίξεις κ.α.) των Δικτύων Διανομής στο επίπεδο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

2.Τα ζητήματα ρευστότητας που δημιουργήθηκαν από τον έλεγχο κεφαλαίων και την τραπεζική αργία στη χώρα μας και επηρεάζουν τις προμήθειες, τις εργολαβίες και γενικότερα τις υποχρεώσεις της εταιρίας.

3.Ιδιαίτερα αναφορά έγινε στο ζήτημα των εργολαβιών καταμέτρησης και στην ανάγκη επαναπροσδιορισμού της προσφοράς και της ευθύνης των εργολάβων όταν εντοπίζονται και καταγράφονται παραβιάσεις και ρευματοκλοπές, οι οποίες σημειωτέον αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς.

4.Η συνέχιση της συνεργασίας , μέσω συμβάσεων με την ΑΔΜΗΕ ΑΕ αλλά και ο σαφής διαχωρισμός επί του τομέα ευθύνης των δυο εταιριών στο Δίκτυο.

5.Συζητήθηκε και αναπτύχτηκε έντονος προβληματισμός για τα εργατικά ατυχήματα και το ζήτημα της πρόληψής τους. Με δεδομένη την θέση της Διοίκησης, ότι η Ασφαλής Εργασία αυξάνει ταυτόχρονα την παραγωγικότητα συμφωνήθηκε, η πραγματοποίηση συνεχών εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας, η υποχρεωτική χρήση των κατάλληλων εφοδίων ασφαλούς εργασίας και επειδή ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, κανείς τεχνίτης δεν θα πραγματοποιεί μόνος του εργασία όταν απαιτείται τουλάχιστον η παρουσία δύο εργαζομένων.

6. Υπήρξε δέσμευση της Διοίκησης ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχτούν μετατάξεις προσωπικού ανάλογα με τα προσόντα και τις ανάγκες της εταιρίας.

7.Η ενημέρωση σχετικά με τις επικείμενες προσλήψεις είναι η εξής: Μέχρι τέλος Ιουλίου ολοκληρώνεται η πρακτική δοκιμασία για την κατηγορία εργαζομένων Τ4 στις σχολές της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ με ευθύνη του ΑΣΕΠ, ενώ μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ της κατηγορίας Π.Ε, αναμένεται η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ για να προχωρήσει η διαδικασία πρόσληψης των επιτυχόντων.

8.Τέλος συμφωνήθηκε η εφαρμογή της νέας ΕΣΣΕ στο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ να γίνει ταυτόχρονα με την Μητρική εταιρία, ενώ για το θέμα που αφορά τους 732 συναδέλφους σχετικά με την άδικη παρακράτηση του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας αναζητείται η βέλτιστη λύση χωρίς την εμπλοκή ένδικων μέσων.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την ικανοποίησή της για τη σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ και θα παρακολουθεί την εξέλιξη των συμφωνηθέντων με στόχο την ταχύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων.

 

Σχετικά άρθρα

Τζιόβας Ανδρέας
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Loco delivery
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5