ΟΠΑΠ
SPONSORS
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
POTIKA MYRTO
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΟΠΑΠ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΙΩΑΝΝΑ
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
tsiarsiotis
Καφενείο
KARTSIOUNIS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Σεμινάριο δημιουργίας και διαχείρισης e-shop στα πλαίσια της EGNATIA EXPO

Το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της Επετειακής 10ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, δεν σταματά στα πολιτιστικά events. Πρώτος στόχος των διοργανωτών, είναι στις παράλληλες εκδηλώσεις να αναπτυχθεί εκθεσιακή αλλά και εν γένει εξωστρεφής επιχειρηματική κουλτούρα στην περιοχή.

Αυτό θα επιτευχθεί με τη διοργάνωση υψηλού επιπέδου σεμιναρίων, όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε για τις εμπορικές εκθέσεις στις 23/5, αλλά και αυτό που έρχεται.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης και το Τμήμα Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνουν επιμορφωτικό event με θέμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ E-SHOP στο πλαίσιο διεξαγωγής της 10ης EGNATIA EXPO, την Κυριακή 17 Ιουνίου.
Το σεμινάριο θα είναι εστιασμένο στους τρόπους δημιουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος και τις τακτικές προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου. Θα παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα e-shop, τα βήματα δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, οι τρόποι διαχείρισης και τα οφέλη του καθώς και οι βασικότεροι παράγοντες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν για την ορθή λειτουργία του.
Εισηγητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Οφάκογλου, Brand & Marketing Strategist, μέλος της ομάδας του www.ristart.gr.
Η εκδήλωση  θα λάβει χώρα στην αίθουσα ΠΑΛΑΤΑΚΙ του Ξενοδοχείου Παντελιδης, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στις 11:30 πμ. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Την Έκθεση EGNATIA EXPO διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης. Η έκθεση έχει ήδη αυξημένη πληρότητα, ενώ η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεχίζεται. Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μιχάλη Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Follow Us

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης