Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πτολεμαΐδα:Μια μεγάλη αγκαλιά για την πεντάχρονη Λυδία

Μεγάλη η κινητοποίηση της Κοινωνίας της Πτολεμαΐδας για τη μικρή Λυδία η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα Υγείας και θα πρέπει να χειρουργηθεί εντός του Οκτωβρίου στην Αυστρία, επέμβαση που απαιτεί ένα σοβαρό χρηματικό ποσό, και θα πρέπει να συγκεντρωθεί το συντομότερο δυνατό διάστημα.

Ήδη, με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία σε όλη την πόλη, περισσότεροι από εξήντα χάρτινοι κουμπαράδες, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά, και φιλοξενούνται σε καταστήματα, πρατήρια, φροντιστήρια, καφέ, καθώς επίσης και σε άλλους Δημόσιους χώρους, με τους κατοίκους να έχουν ευαισθητοποιηθεί απέναντι στην περιπέτεια του πεντάχρονου κοριτσιού που δίνει μάχη για τη Ζωή της.

Από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο πλευρό της Οικογένειας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοβούνου η «ΚΡΈΜΤΣΑ» η Θεατρική Ομάδα του οποίου θα παρουσιάσει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, το έργο «Δεν λησμονώ Πατρίδα μου» καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει με τον οβολό του, τον Αγώνα της Λυδίας, ενώ, για τον ίδιο σκοπό, η παράσταση που αναφέρεται στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα στην Κοζάνη.

Να προσθέσουμε ότι στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου η Ομάδα Εθελοντισμού « Ανδρόνικος» θα προβεί στη λήψη δείγματος μυελού των Οστών. Εν τω μεταξύ, το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, κατόπιν πρότασης των Καθηγητών του, θα διοργανώσει Συναυλία Αγάπης την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Σχολείου. Στην είσοδο θα τοποθετηθεί ένα κουτί για τη συγκέντρωση χρημάτων. Χάρτινοι κουμπαράδες θα τοποθετηθούν στις Λαϊκές Αγορές Πτολεμαίδας, αύριο, Κοζάνης και Αμυνταίου, για τον ίδιο σκοπό.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης