Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Προς νέα παράταση η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Προς νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, τόσο για τα φυσικά πρόσωπα, όσο και για τις επιχειρήσεις, προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών
Με τα capital controls, το κλείσιμο των τραπεζών αλλά και την αναστάτωση των ημερών, η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων πάγωσε. Έτσι, ενώ βρισκόμαστε 6 ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας για τις δηλώσεις των φυσικών προσώπων και 12 ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για τα φυσικά πρόσωπα, υπολείπονται περισσότερες από 150 χιλιάδες δηλώσεις επιχειρήσεις και περίπου τρία εκατομμύρια δηλώσεις φυσικών προσώπων.
Νέα ημερομηνία για τα φυσικά πρόσωπα θα οριστεί εκτός απροόπτου η 26η Αυγούστου και για τα νομικά πρόσωπα η 20η Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται τροποποίηση για δύο ημέρες πάνω ή κάτω.
Το πρόβλημα για το υπουργείο Οικονομικών είναι ότι θα μετατεθεί και η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί νομοθετική διάταξη καθώς μόλις προ ημερών, το υπουργείο αποφάσισε με τροπολογία να «κλειδώσει» την προθεσμία πληρωμής της 1ης δόσης για τις 30 Ιουλίου τόσο για τα φυσικά πρόσωπα όσο και για τις επιχειρήσεις.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5