AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Προϊόντα με γαϊδουρινό γάλα από την Κοζάνη με προοπτικές εξαγωγής

Ευοίωνες προοπτικές ανάπτυξης μπορεί να προσφέρει η περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος στην περιοχή Σερβίων-Βελβενδού καθώς ήδη από την υφιστάμενη παραγωγή παράγονται κρέμες προσώπου, χεριών και σαπούνια τα οποία έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης ιδιοκτήτης της φάρμας με 120 γαιδουράκια, που συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών τοπικών προϊόντων στο καμένο σχολείο Σερβίων, στόχος είναι να επεκταθεί η φάρμα μέχρι και τα 1000 γαιδουράκια και να κατασκευαστεί μονάδα μεταποίησης που θα απασχολήσει  50 άτομα.

Μέχρι στιγμής όπως εξήγησε ο ίδιος τα προϊόντα με γαϊδουρινό γάλα εξάγονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015