![](https://grevenamedia.gr/wp-content/uploads/2015/01/6-1.jpg)
![](https://grevenamedia.gr/wp-content/uploads/2015/01/5-1.jpg)
![](https://grevenamedia.gr/wp-content/uploads/2015/01/2-1.jpg)
![](https://grevenamedia.gr/wp-content/uploads/2015/01/1-1.jpg)
Προϊόντα με γαϊδουρινό γάλα από την Κοζάνη με προοπτικές εξαγωγής
![](https://grevenamedia.gr/wp-content/uploads/2016/08/zfgtjfhxjjfghfgtjzshdftgjfsgy-e1470057264369.jpg)
Ευοίωνες προοπτικές ανάπτυξης μπορεί να προσφέρει η περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγής γαϊδουρινού γάλακτος στην περιοχή Σερβίων-Βελβενδού καθώς ήδη από την υφιστάμενη παραγωγή παράγονται κρέμες προσώπου, χεριών και σαπούνια τα οποία έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.
Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης ιδιοκτήτης της φάρμας με 120 γαιδουράκια, που συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών τοπικών προϊόντων στο καμένο σχολείο Σερβίων, στόχος είναι να επεκταθεί η φάρμα μέχρι και τα 1000 γαιδουράκια και να κατασκευαστεί μονάδα μεταποίησης που θα απασχολήσει 50 άτομα.
Μέχρι στιγμής όπως εξήγησε ο ίδιος τα προϊόντα με γαϊδουρινό γάλα εξάγονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ
- Προηγούμενο Αλλάζει η ημερομηνία έναρξης-λήξης του σχολικού έτους
- Επόμενο Ο Αντώνης Δάγκουλας από τα Γρεβενά, ο πρώτος «δράκος» της Θεσσαλονίκης