Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κινηματογράφος Γρεβενών
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική» στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Από το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016 το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο αντικείμενο της ” Τραπεζικής και Χρημστοοικονομυcής “.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Τραπεζική και Χρημστοοικονομυcή» προσφέρει το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (ΜΔΕ) στην Τραπεζική και Χρημστοοικονομική (Master Ο Sciences (M.Sc) in Banking and Finance) σύμφωνα με το ΦΕΚ έγκρισης λειτουργίας με αριθμό 623/15-4-2015/ΤεύχοςΒ’. Το ΜΠΣ «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική» είναι το μοναδικό που προσφέρεται από ΤΕΙ και είναι μεταξύ των λίγων με την εξειδίκευση αυτή που προσφέρονται γενικότερα στην Ελλάδα. Αντίθετα αποτελεί ένα από τα βασικά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στα πανεπιστήμια του εξωτερικού αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της εξειδίκευσης αυτής. Το ΜΠΣ «Τραπεζική και Χρημστοουcονομυcή» έρχεται ως αποτέλεσμα της ισχυρής εξειδίκευσης του τμήματος και ειδικότερα των καθηγητών στον τομέα αυτό.

Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα έντονη θα είναι η συνεργασία εξωτερικών συνεργατών, ακαδημαϊκών και υψηλόβαθμων στελεχών Την εκτέλεση του προγράμματος Θα διευκολύνει η χρήση εργαστηρίων όπως διαχείριση ρίσκου, συστημάτων πληροφοριών διοίκησης αλλά και η χρήση ειδικευμένων βάσεων δεδομένων που αφενός προσφέρουν την απαραίτητη πρακτική εφαρμογή στο θεωρητικό υπόβαθρο, αφετέρου διευκολύνουν τους σπουδαστές στις ερευνητικές τους εργασίες. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Τραπεζική και Χρηματοοικονομική » απευθύνεται αφενός στα στελέχη των επιχειρήσεων, των τραπεζών, του δημοσίου, των συνεταιρισμών, της τοπικής αυτοδιοίκησης αφετέρου στους αποφοίτους που έχουν ένα υπόβαθρο οικονομικό, (αλλά και όχι απαραίτητα μόνο οικονομικό). Οι νέοι μέθοδοι, εργαλεία και θεωρίες που αναπτύσσονται στα γνωστικά αυτά αντικείμενα κάνουν έντονη την ανάγκη ειδικευμένων στελεχών στην αγορά εργασίας. Ειδικά για τα στελέχη, η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου θα προσφέρει άμεσες δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης. Ο μεταπτυχιακός τίτλος διευκολύνει στην εγγραφή στο Οικονομικό Επιμελητήριο μειώνοντας και το χρόνο άσκησης του επαγγέλματος Λογιστή Φορστεχνικού. Παράλληλα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέροντας το θεωρητικό υπόβαθρο ειδίκευσης φιλοδοξεί να δει αποφοίτους του να προχωρούν σε διδακτορικό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ στη διεύθυνση: http:://mbf.teiwm.gr

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
jumbo