Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης στην Ε.Ο. Καστοριάς – Πρεσπών – Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας (τμήμα Χάνι Μπιρίκι-Κορομηλιά)

Τη συμπληρωματική σύμβαση του έργου “Συντήρηση Εθνικού οδικού δικτύου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”  που αφορά στη μελέτη της “Γεωλογικής Διερεύνησης και Γεωτεχνικής Έρευνας, αξιολόγηση-μελέτη αποκατάστασης κατολίσθησης και οριστική μελέτη έργων αντιστήριξης” και τις επείγουσες εργασίες αποκατάστασης της κατολίσθησης στο 9ο χλμ. της Ε.Ο.15 (διασταύρωση Κορομηλιάς-διασταύρωση Απόσκεπου) υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με τον ανάδοχο.

Πρόκειται ουσιαστικά για τις εργασίες που κατέστησαν αναγκαίες λόγω απρόβλεπτων συνθηκών κατά την εκτέλεση του έργου στην περιοχή Χάνι Μπιρίκι-Κορομηλιά στην Π.Ε Καστοριάς και οι  οποίες οδήγησαν το Φεβρουάριο του 2015 στη λήψη έκτακτων μέτρων για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης είχε βρεθεί εκεί από την πρώτη στιγμή, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση της τήρησης των προδιαγραφών της μελέτης.

Ο προϋπολογισμός του έργου που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι 292.179,71 (με ΦΠΑ), ενώ η προθεσμία ολοκλήρωσης του τρεις μήνες.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης