Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πού ζουν οι πιο ρομαντικοί Έλληνες;

Η αναλυτική ομάδα Picodi.com αποφάσισε να ελέγξει τα στατιστικά των ερωτήσεων ρομαντικού περιεχομένου στο διαδίκτυο σε 11 μεγάλες πόλεις και έφτιαξε μια λίστα με τις πιο ρομαντικές πόλεις στην Ελλάδα.

Σε αναζήτηση του ρομαντισμού

Η λίστα των ερωτημάτων μας περιελάμβανε όρους όπως «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», «ομολογία αγάπης», «λουλούδια», «αγάπη», «ρομαντικό δείπνο» και άλλες φράσεις που σχετίζονται με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κατά την περίοδο πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η συχνότητα αναζήτησης αυτών των ερωτημάτων αυξάνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο, σε ορισμένα μέρη, το ενδιαφέρον για μια ευχάριστη έκπληξη για το άλλο μας μισό αυξάνεται περισσότερο, και σε ορισμένες – λιγότερο.

Που βρίσκονται οι πιο ρομαντικοί Έλληνες;

Μετά την ανάλυση των στατιστικών της Google, αποδεικνύεται ότι οι πιο ρομαντικοί Έλληνες βρίσκονται στην Αθήνα. Ακολουθεί η Κοζάνη και Ιωάννινα. Σε αυτές τις πόλεις, η αύξηση της δημοτικότητας των ερωτήσεων που συνδέονται με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η υψηλότερη.

Μεταξύ όλων των πόλεων, το μικρότερο ενδιαφέρον για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όλα όσα σχετίζονται με αυτό σημειώθηκε στην Λάρισα.

Η πλήρης κατάταξη:

Που βρίσκονται οι πιο ρομαντικοί Έλληνες;

 1. Αθήνα
 2. Κοζάνη
 3. Ιωάννινα
 4. Λαμία
 5. Θεσσαλονίκη
 6. Τρίπολη
 7. Κομοτηνή
 8. Κέρκυρα
 9. Πάτρα
 10. Ηράκλειο
 11. Λάρισα

Μεθοδολογία

Η έρευνα βασίστηκε σε σύγκριση της αύξησης της δημοτικότητας των διαφόρων λέξεων-κλειδιών κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2019 σύμφωνα με τα δεδομένα της Google (μέσω του εργαλείου «Σχεδιασμός λέξεων-κλειδιών»).

Πηγές

 • https://ads.google.com/intl/gr_gr/home/tools/keyword-planner/
 • https://www.similarweb.com/top-websites/category/computers-electronics-and-technology/search-engines

Δημόσια χρήση

Τα στατιστικά στοιχεία και τα πληροφοριακά στοιχεία που παρουσιάζονται στην αναφορά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα τόσο για εμπορικούς όσο και για μη εμπορικούς σκοπούς, με ένδειξη του συντάκτη της έρευνας (Picodi.com) με σύνδεσμο προς αυτήν την υποσελίδα. Εάν έχετε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: research@picodi.com.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5