Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης συμμετείχε στις Εκδηλώσεις των Νέων Βρασνών Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης  “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”  αποδεχόμενος την πρόσκληση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Βρασνών Θεσσαλονίκης συμμετείχε στις  Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις  SUMMER  FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο της Παραλίας  Νέων Βρασνών , την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016.

Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου αφού έφτασε στα Νέα Βρασνά οδηγήθηκε στην Παραλία απολαμβάνοντας το απογευματινό μπάνιο  στα πεντακάθαρα νερά του Στριμονικού  κόλπου και τον καφέ στα Παραλιακά μαγαζιά. Το βράδυ μαζί με ομάδες χορευτών άλλων περιοχών  και υπό τους ήχους Παραδοσιακής  ορχήστρας διασχίσαμε με πατινάδα τους κεντρικούς δρόμους του οικισμού και την Παραλιακή οδό ανάμεσα  από πολυπληθείς  παραθεριστές  καταλήγοντας στον χώρο του Αμφιθεάτρου  όπου παρουσιάσαμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδα μας των Γρεβενών, όπως Ντράφτσα ,  Συγκαθιστό, Κίνικ, Κολοβός, Θα φύγω μάνα μ’ μακριά,Όρλιακας και

Ξεχωριστά γυρίσματα με το ιδιαίτερο χορευτικό ύφος και τις φορεσιές της περιοχή μας, ενθουσιάζοντας τους πολυπληθείς θεατές μεταδίδοντας κέφι και παρασύροντα τους  να χορεύουν τους Γρεβενιώτικους ρυθμούς.

Ευχαριστούμε την κα.  Πρόεδρο και το Δ/Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Βρασνών Θεσσαλονίκης, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο  κ. Ανδρέα Μπακιρτζή  για την πρόσκληση και τη φιλοξενία που πρόσφεραν. Ελπίζουμε ν’ ανταποκριθήκαμε  στις προσδοκίες τους και ευχόμαστε να ξανανταμώσουμε και σ’ άλλα γλέντια.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5