AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Πώς και πού θα πληρώνονται λογαριασμοί για ρεύμα και αέριο

Περιοριστικά μέτρα για τις συναλλαγές με τους πελάτες τους, που απαιτούν φυσική παρουσία έχουν λάβει οι μεγάλες ενεργειακές εταιρίες και κυρίως οι δημόσιες, οι οποίες εξυπηρετούν από δεκάδες χιλιάδες έως και εκατομμύρια καταναλωτών.Το Euro2day.gr συγκέντρωσε σε έναν μίνι-οδηγό τους νέους όρους και τρόπους που εφαρμόζουν για την παροχή των υπηρεσιών προς τα νοικοκυριά και τα φυσικά πρόσωπα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη ΔΕΗ με τους περίπου 6,5 εκατομμύρια πελάτες τους και με τη συντριπτική τους πλειοψηφία να έχει συνηθίσει επί χρόνια την επίσκεψη στα σημεία πώλησης και την πληρωμή των λογαριασμών στα ταμεία της επιχείρησης.

Έτσι, η δημόσια εταιρία ανακοίνωσε ότι τα 112 καταστήματα της θα παραμείνουν ανοικτά μόνο για την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος και με ελεγχόμενη προσέλευση των πελατών. Μάλιστα σε αυτά θα εισέρχονται πέντε άτομα κάθε φορά, ενώ τα στοιχεία τους θα καταγράφονται, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης σε περίπτωση κρούσματος.

Παράλληλα η δημόσια εταιρεία συνιστά στους πελάτες να εξυπηρετούνται από το τηλεφωνικό κέντρο 11770 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο https://www.dei.gr/contact και να προτιμήσουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, στο σύνδεσμο https://www.dei.gr/epayment.

Με ραντεβού ο ΔΕΔΔΗΕ

Ειδικά μέτρα έλαβε και ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ο οποίος έχει υπό την κυριότητα του 7,4 εκατομμύρια παροχές, τη μέση και τη χαμηλή τάση.

Καλεί τους πελάτες να απευθύνονται στο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 11500 (ή 2111900500) ή εναλλακτικά τις εργάσιμες ώρες, στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής τους που είναι αναρτημένα στον ιστότοπο της Εταιρίας. (www.deddie.gr)

Επιπλέον, για την περίπτωση βλάβης, εκτός από το 11500, οι πελάτες μπορούν να δηλώσουν το πρόβλημα ηλεκτροδότησης του ακινήτου τους και στη διαδικτυακή εφαρμογή στον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ (Online Δήλωση Βλάβης).

Για τον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών που θα απαιτηθεί φυσική παρουσία του πελάτη – όπως για παράδειγμα υπηρεσίες που η παροχή τους προϋποθέτει ταυτοποίηση ή και υπογραφή – ο Διαχειριστής παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμένου ραντεβού στα υποκαταστήματα των περιοχών του πανελλαδικά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (Σημεία Εξυπηρέτησης).

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι τα καταστήματα του ΔΕΔΔΗΕ θα δέχονται το κοινό για τις υπηρεσίες που προϋποθέτουν φυσική παρουσία, μόνο εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση και προγραμματισμένο ραντεβού.

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας

Η πρώην Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής, η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» με 400.000 νοικοκυριά και περισσότερες από 9.000 επιχειρήσεις ανέστειλε τη λειτουργία των καταστημάτων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης 181133

2) Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και My Account (ενημέρωσης κι εξόφλησης λογαριασμών κατανάλωσης) στο site www.fysikoaerioellados.gr

3) E-mail: customerservice@fysikoaerioellados.gr

4) Το κανάλι εξυπηρέτησης στο Facebook

5) Υπηρεσία Chat

Η ZeniΘ

Η πρώην Εταιρία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, η ΖeniΘ προτρέπει τους περισσότερους από 350.000 πελάτες της να χρησιμοποιήσουν τις ψηφιακές πλατφόρμες της για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτησή τους εξ αποστάσεως, με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα zenith.gr ή καλώντας στο 18321. Υπάρχει η δυνατότητα για την online εξόφληση λογαριασμών μέσω της σελίδας ή με τη χρήση της online υπηρεσίας My Zeniθ.

Οι εταιρίες διανομής αερίου

Η Εταιρία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) συστήνει στους πολίτες να μην προσέρχονται στα Γραφεία Εξυπηρέτησης και να εξυπηρετούνται μέσω των παρακάτω εναλλακτικών επιλογών:

· Στην ηλεκτρονική διεύθυνση cust@edathess.gr για υποβολή εγγράφων, ερωτημάτων ή/και αιτημάτων (σύνδεσης, τροφοδότησης, παράτασης, διακοπής κ.α.)

· Ειδικά για Ευπαθείς ομάδες οι οποίες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα στην ηλεκτρονική Διεύθυνση req@edathess.gr για υποβολή εγγράφων, ερωτημάτων ή/και αιτημάτων (σύνδεσης, τροφοδότησης, παράτασης, διακοπής κ.α.)

· Στο www.edathess.gr για παροχή πληροφοριών, υποβολή αιτημάτων σύνδεσης, καταχώρηση ενδείξεων μετρητών, ενημέρωση για την εξέλιξη εργασιών κατασκευής, ηλεκτρονική υποβολή μελετών

· Τηλεφωνικά στο 11150 ή στο 2310584444 για υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων (σύνδεσης, τροφοδότησης, παράτασης, διακοπής κ.α.)

Για περιπτώσεις Άμεσης Επέμβασης στο Δίκτυο Διανομής, οι πολίτες μπορούν να καλούν το 10302 που λειτουργεί σε αδιάλειπτη εικοσιτετράωρη βάση.

Από τη μεριά της και η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής κάνει γνωστό ότι το κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, μηχανικών και συνεργατών ανέστειλε τη λειτουργία του, και όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ Αττικής (edaattikis.gr)

Η έντυπη αλληλογραφία παραδίδεται στην είσοδο των Κεντρικών Γραφείων της Εταιρείας στη Λυκόβρυση, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 11 & Σερρών, ΤΚ 141 23.

Η ΕΔΑ Αττικής πραγματοποίησε και τις τελευταίες προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις, ενώ, όπως αναφέρει θα επανεξετασθεί και η δυνατότητα των επανασυνδέσεων, σε επικοινωνία πάντα με τους πελάτες.

Οι ανεξάρτητοι προμηθευτές ρεύματος και φυσικού αερίου

Με την απασχόληση του αναγκαίου προσωπικού τους στα καταστήματα συνεχίζουν τη λειτουργία τους και οι ανεξάρτητοι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγείας.

Οι πελάτες των μεγάλων εταιριών Protergia, Ήρων, Elpedison, Watt & Volt ούτως ή άλλως χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής των λογαριασμών τους και με αυτούς συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Για τη χρήση των ψηφιακών τρόπων πληρωμής προτρέπει τους πελάτες της και η Volton.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
Πωλείται Διαμέρισμα Σόλωνος 3
Ενοικιάζεται κατάστημα 45 τμ
Ενοικιάζεται και πωλείται Μ. Αλεξάνδου
Ενοικιάζεται 120 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Δυάρι διαμέρισμα Ίωνος Δραγούμη 2
Καφέ Crystal
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com