Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Ράδιο 101.5
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας: Διοργάνωση Ημερίδας Ενημέρωσης-Κατάρτισης για το θεσμικό πλαίσιο & Πρακτική Εκμάθηση του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για φορείς Δημοσίου

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Όπως σας είναι γνωστό, βάσει του νέου θεσμικού πλαισίου (Ν. 4155/2013), όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες καθώς και η παρακολούθηση όλων των δημόσιων συμβάσεων που ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ άνευ ΦΠΑ, θα πρέπει να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ).
Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενη στη διαπιστωμένη ανάγκη για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των στελεχών των Δήμων, αναφορικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο και τις νέες διαδικασίες καταχώρησης, αποφάσισε να διοργανώσει Ημερίδα Ενημέρωσης-Κατάρτισης.
Στόχος της Ημερίδας είναι η μεταφορά με απλή και κατανοητή γλώσσα όλων των αλλαγών που έχουν επέλθει, η προσομοίωση παραδειγμάτων διαγωνιστικών διαδικασιών επί της πλατφόρμας σε εκπαιδευτικό περιβάλλον, η δημιουργία διαγωνισμού δύο σταδίων (τεχνική-οικονομική) και η απάντηση συγκεκριμένων ερωτημάτων μέσα από το διάλογο-συζήτηση.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 στην Κοζάνη, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου Ιδρύματος στην οδό Χ. Μούκα (πεζόδρομος) με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 15:00 μ.μ.
Παρακαλούμε θερμά η πρόσκληση να επιδοθεί επιπλέον στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τους εμπλεκομένους δημοτικούς συμβούλους και κυρίως στα στελέχη του δήμου σας που εμπλέκονται σε αντίστοιχες διαγωνιστικές διαδικασίες.
Θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσία του δήμου σας στη συγκεκριμένη εκδήλωση και προσβλέποντας στην ενεργή συμμετοχή σας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Φλώρινας

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης