email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Αλλάζω συσκευή
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ
Αλλάζω συσκευή
Alpha Bank
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO

Κατηγορίες

ΕΜΒΟΛΙΟ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Πανευρωπαϊκό ψηφιακό εργαλείο για τη χρήση λιπασμάτων

Τα κράτη μέλη θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα για τον εφοδιασμό των αγροτών με FaST ως μέρος των εθνικών στρατηγικών σχεδίων της ΚΑΠ

Μοντέλα που είναι απαραίτητα για την παροχή ακριβών συμβουλών σχετικά με τη χρήση λιπασμάτων στους αγρότες της ΕΕ εντοπίζει η εφαρμογή του Εργαλείου Αειφορίας Φάρμας για θρεπτικά συστατικά (FaST).

Σύμφωνα με μελέτη που εκπόνησε η Κομισιόν, το FaST είναι ένα εργαλείο ψηφιακής γεωργίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphone, tablet και υπολογιστές. Θα συνδυάσει τα υπάρχοντα δεδομένα με τη μη αυτόματη εισαγωγή από τους αγρότες για την παροχή εξατομικευμένων συστάσεων για τη λίπανση των καλλιεργειών μέσω ενός σχεδίου διαχείρισης θρεπτικών συστατικών, το οποίο θα έχει οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη για τους αγρότες και την κοινωνία γενικότερα.

Η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) στοχεύει στην προώθηση ενός βιώσιμου και ανταγωνιστικού γεωργικού τομέα που μπορεί να υποστηρίξει τα προς το ζην των αγροτών, να παρέχει υγιή και βιώσιμα τρόφιμα για την κοινωνία και να βοηθήσει στη δημιουργία ζωντανών αγροτικών περιοχών.

Για να συμβάλουν σε αυτόν τον πρωταρχικό στόχο, τα κράτη μέλη θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα για τον εφοδιασμό των αγροτών με FaST ως μέρος των εθνικών στρατηγικών σχεδίων της ΚΑΠ.

Το FaST θεωρείται μια βασική πλατφόρμα για τη δημιουργία και την επαναχρησιμοποίηση λύσεων για βιώσιμη και ανταγωνιστική γεωργία, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του κλάδου.

Η μελέτη FaST Navigator (Αλγόριθμοι διαχείρισης θρεπτικών ουσιών, αξιολόγηση εισροών και αερίων θερμοκηπίου (GHG) – Εργαλείο βελτιστοποίησης των πόρων) προσπάθησε να αντιμετωπίσει μία από τις κύριες προκλήσεις για την εφαρμογή του FaST: τη διαθεσιμότητα λειτουργικών μοντέλων που είναι απαραίτητα για παρέχει τυποποιημένες και συνεπείς συμβουλές σχετικά με τη χρήση λιπασμάτων, σε διαφορετικές συνθήκες διαθεσιμότητας δεδομένων.

Τα αποτελέσματα της μελέτης εντόπισαν τα μοντέλα που είναι απαραίτητα για την παροχή ακριβών ποσοτικών συμβουλών σχετικά με τη χρήση λιπασμάτων, καθώς και εκείνα που είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση των εκπομπών GHG και την απομάκρυνσή τους.

Οι απαιτήσεις δεδομένων αυτών των μοντέλων κυμαίνονται από πολύ ακριβείς αλγόριθμους, βασισμένους σε λεπτομερή δεδομένα, έως πιο λειτουργικές μεθόδους που βασίζονται σε κοινά δεδομένα που είναι διαθέσιμα στη συντριπτική πλειονότητα των αγροτών.

Τα μοντέλα που έχουν αναπτυχθεί θα διευκολύνουν την εφαρμογή του FaST παρέχοντας μια τυποποιημένη αναφορά για τις διαδικασίες υπολογισμού. Θα είναι πλήρως ανοιχτά και προσβάσιμα για να ενθαρρύνουν και να διευκολύνουν την ευρεία υιοθέτησή τους.

Τα αποτελέσματα της μελέτης FaST Navigator είναι προσβάσιμα για διοικήσεις και ιδιωτικούς φορείς και αποτελούν μέρος της υποστήριξης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την εφαρμογή του FaST.

Σχετικά άρθρα

tsiarsiotis
Αγίου Κοσμά 4
Καφέ Crystal
Μακεδονομάχων 2
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
SPONSORS
Εμμανουήλ Παππά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com