ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Oλοκλήρωση του ερευνητικού έργου SAPURE

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Ερευνητικού Εργαστηρίου του MATER Lab, με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Μπακούρο και τους ερευνητές κα Αμαλία Κούσκουρα και κ. Αναστάσιο Ανδρονικίδη συμμετείχε, ως εταίρος του έργου SARURE, στην τελική συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Teruel Ισπανίας.

Το έργο SARURE “SaveRuralRetail” που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg Europe 2014-2020 (https://projects2014-2020.interregeurope.eu/sarure/) στοχεύει στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών στο λιανικό εμπόριο και την μικρό-επιχειρηματικότητα στις απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές. Οι πολύ μικρές αυτές επιχειρήσεις, ευάλωτες στην οικονομική κρίση και με πολλά εμπόδια στην προσπάθεια να καινοτομήσουν, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν όλες τις νέες ευκαιρίες και δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά και η ψηφιακή οικονομία.

Στη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ευρεία διάδοση και μεταφορά των σχετικών πολιτικών με ενημερώσεις από τον Υπεύθυνο του Προγράμματος της Διαχειριστικής Αρχής του Interreg Europe. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η ιδιαιτερότητα της Δυτικής Μακεδονίας και οι επιπτώσεις από την ενεργειακή μετάβαση.

Μετά από σχετική πρόσκληση του Πανεπιστημίου και της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Αντιπεριφέρεια Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης εκπροσώπησε η Ειδική Σύμβουλος, κα Κωνσταντίνα Νικολαΐδου με σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις Ευρωπαϊκές διαδικασίες των χρηματοδοτικών ενισχύσεων για τις επιχειρήσεις κατά την φάση της δίκαιης μετάβασης στο πλαίσιο των περιφερειακών ταμείων ενίσχυσης.

Με κύριο στόχο την βελτίωση των περιφερειακών πολιτικών που υποστηρίζουν τις ΜΜΕ ως προς την επιβίωση, την καινοτομία και τη συνολική ανταγωνιστικότητα τους σε Πανευρωπαϊκή διάσταση, το έργο έχει καταλήξει και έχει δεσμευτεί σε ρεαλιστικά πλάνα δράσης, ξεχωριστά για κάθε μια από τις Περιφέρειες που συμμετείχαν στο έργο. Ζητούμενο πλέον είναι η πολιτική πρωτοβουλία και δράση.

 

Σχετικά άρθρα

Αγίου Κοσμά 4
Καφέ Crystal
Μακεδονομάχων 2
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
SPONSORS
Εμμανουήλ Παππά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com