Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Oλοκλήρωση του ερευνητικού έργου SAPURE

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Ερευνητικού Εργαστηρίου του MATER Lab, με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Μπακούρο και τους ερευνητές κα Αμαλία Κούσκουρα και κ. Αναστάσιο Ανδρονικίδη συμμετείχε, ως εταίρος του έργου SARURE, στην τελική συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Teruel Ισπανίας.

Το έργο SARURE “SaveRuralRetail” που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg Europe 2014-2020 (https://projects2014-2020.interregeurope.eu/sarure/) στοχεύει στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών στο λιανικό εμπόριο και την μικρό-επιχειρηματικότητα στις απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές. Οι πολύ μικρές αυτές επιχειρήσεις, ευάλωτες στην οικονομική κρίση και με πολλά εμπόδια στην προσπάθεια να καινοτομήσουν, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν όλες τις νέες ευκαιρίες και δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά και η ψηφιακή οικονομία.

Στη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ευρεία διάδοση και μεταφορά των σχετικών πολιτικών με ενημερώσεις από τον Υπεύθυνο του Προγράμματος της Διαχειριστικής Αρχής του Interreg Europe. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η ιδιαιτερότητα της Δυτικής Μακεδονίας και οι επιπτώσεις από την ενεργειακή μετάβαση.

Μετά από σχετική πρόσκληση του Πανεπιστημίου και της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Αντιπεριφέρεια Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης εκπροσώπησε η Ειδική Σύμβουλος, κα Κωνσταντίνα Νικολαΐδου με σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις Ευρωπαϊκές διαδικασίες των χρηματοδοτικών ενισχύσεων για τις επιχειρήσεις κατά την φάση της δίκαιης μετάβασης στο πλαίσιο των περιφερειακών ταμείων ενίσχυσης.

Με κύριο στόχο την βελτίωση των περιφερειακών πολιτικών που υποστηρίζουν τις ΜΜΕ ως προς την επιβίωση, την καινοτομία και τη συνολική ανταγωνιστικότητα τους σε Πανευρωπαϊκή διάσταση, το έργο έχει καταλήξει και έχει δεσμευτεί σε ρεαλιστικά πλάνα δράσης, ξεχωριστά για κάθε μια από τις Περιφέρειες που συμμετείχαν στο έργο. Ζητούμενο πλέον είναι η πολιτική πρωτοβουλία και δράση.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ