Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

ΑΓΟΡΑΜΟΔΙΑΝΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων του 1ου διακρατικού διαγωνισμού

 Με θετικό πρόσημο πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων σε μαθητές που συμμετείχαν στον 1ο διακρατικό διαγωνισμό συγγραφής δοκιμίου «Η φιλία είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δυο σώματα» ο οποίος αποτελεί μια εξαιρετική σύμπραξη μεταξύ του Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) και του Ελληνικό Μορφωτικού Ινστιτούτου Ιταλίας.

Την εκδήλωση, στην οποία  συμμετείχαν διευθυντές σχολικών μονάδων,   εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, χαιρέτησαν ο Αντιπρύτανης   Έρευνας και  Δια Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καθηγητής κ. Στέργιος Μαρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Δ.Μ, κ. Όλγα Πουταχίδου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, κ. Γεώργιος Κόσυβας, ο  Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Μαρδίρης, ο Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου (ΠΕΚ) ΤΗΜΕΝΟΣ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας επ. καθηγητής κ. Δημήτρης Στημονιάρης ενώ τοποθετήσεις έκαναν η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας του Π.Δ.Μ., καθηγήτρια κ. Ελένη Γρίβα και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Ιταλίας, κ Νίκος Φράγκος.

Μαθητές/τριες των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης (της Ε & Στ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, όλων των τάξεων του Γυμνασίου και της Α΄ τάξης του Λυκείου) από σχολεία του  νομού Αττικής και των τεσσάρων νομών της Δυτικής Μακεδονίας βραβεύτηκαν για τα κείμενα που συνέγραψαν και πληρούσαν στο μέγιστο τα κριτήρια που είχαν προκαθοριστεί.  Τα κριτήρια αξιολόγησης και τα χαρακτηριστικά των κειμένων των μαθητών παρουσιάστηκαν από τις αξιολογήτριες των δοκιμίων της ομάδας του Π.Δ.Μ. κ. Ελένη Κοροσίδου, κ. Ιωάννα Καίάφα, κ. Χριστίνα Καραγιάννη και κ. Κυριακή Αμαραντίδου.

Απονεμήθηκαν τρία βραβεία για τους/τις μαθητές/τριες που ξεχώρισαν από  κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και 10 τιμητικοί έπαινοι για τα επόμενα καλύτερα δοκίμια. Στο τέλος της  εκδήλωσης, οι μαθητές/τριες που βραβεύθηκαν πήραν τον λόγο και εξέφρασαν, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο, τις απόψεις για τον διαγωνισμό και τα συναισθήματα τους για τη διαδικασία συγγραφής δοκιμίου. Την εκδήλωση συντόνισε η γενική γραμματέας του Π.Ε.Κ. ΤΗΜΕΝΟΣ, κ. Αναστασία Ελισαίου.

Πρόγραμμα-Εκδήλωσης

Σχετικά άρθρα

Interactive
ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες- Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ