Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Διεθνές Συνέδριο Greenmobility 2022, την Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Ιουνίου

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας  διοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο Greenmobility 2022 (https://www.youtube.com/watch?v=uhlsZRLEGQI) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 09 και 10 Ιουνίου 2022, στο Αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Κοίλα Κοζάνης(www.greenmobility-uowm.gr). Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), χορηγοί του είναι ο ΔΕΔΔΗΕ, το Πράσινο Ταμείο και το Εμπορικό κα Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡ3 και η ΕΡΤ Κοζάνης.Στόχοι του συνεδρίου είναι:

  • Να τονίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορεί να προσδώσει ο τομέας της ηλεκτροκίνησης, ειδικά σε μια περιφέρεια που πλήττεται περισσότερο  από κάθε άλλη στη χώρα από την ανεργία.
  • Να αναδείξει ότι η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση που άφησε στο εργατικό δυναμικό η παρουσία της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας μπορεί να γίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα μιας περιφέρειας και να την κάνει πρωτοπόρα σε ένα τόσο δυναμικό  πεδίο όπως αυτό της ηλεκτροκίνησης.
  • Να δώσει το έναυσμα για να αναδειχθεί η ηλεκτροκίνηση σε ένα από τα επιχειρηματικά πεδία με τα οποία η περιφέρεια μπορεί να  συγκρατήσει το ανθρώπινο δυναμικό.
  • Να αναδείξει και να στηρίξει τη δυναμική των φοιτητών και των νέων ερευνητών στην έρευνα και την επιχειρηματικότητα , με Β2Β συναντήσεις με ειδικούς και living labs και workshops.
  • Να πετύχει την απαραίτητη όσμωση ανάμεσα σε θεσμούς, τεχνικούς διαχειριστές και επιχειρήσεις ώστε μα επιταχυνθούν οι εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “Integration of Green Transport in Cities” και ακρωνύμιο Green Inter-e-Mobility (www.green-inter-e-mobility.eu) του Προγράμματος Interreg IPA CBC Programme Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020, στο οποίο συμμετέχει ως Επικεφαλής δικαιούχος. Το έργο Green Inter-e-Mobility έχει ως κύριο σκοπό την προώθηση της πράσινης κινητικότητας σε τέσσερις συνοριακούς δήμους, μέσω οκτώ ηλεκτρικών οχημάτων που θα φορτίζονται αμιγώς από ηλιακή ενέργεια και θα εκμεταλλεύονται ευφυή συστήματα μεταφορών και βέλτιστο σχεδιασμό δρομολογίων.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ