Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΕΜΒΟΛΙΟ
Μουσική Συναυλία

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
Εμβόλιο
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: 1η Επιστημονική Συνάντηση Υποψήφιων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Θετικό υπήρξε το πρόσημο της πρώτης Επιστημονικής Συνάντησης Υποψήφιων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της επιστημονικής συνάντησης παρουσιάστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες και αξιόλογες ερευνητικές δουλειές από 27 νέους ερευνητές/υποψήφιους  διδάκτορες του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι διαμορφώνουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας. Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιπρύτανισσα Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Π.Δ.Μ., καθηγήτρια Άννα Σπύρτου, η Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Π.Δ.Μ., καθηγήτρια Αικατερίνη Δημητριάδου, ο Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π.Δ.Μ. καθηγητής Ιωάννης Θωΐδης και η καθηγήτρια Ελένη Γρίβα, Διευθύντρια του Π.Μ.Σ.«Επιστήμες της Αγωγής με Νέες Τεχνολογίες». Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Παπαγιαννάκης, Αν. Καθηγητής  του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος, στην πολύ ενδιαφέρουσα εισήγησή του, παρουσίασε  και ανέλυσε την ‘επέλαση’ των τεχνολογιών εκτεταμένης πραγματικότητας στην εκπαίδευση, μάθηση αλλά και την υπολογιστική δημιουργικότητα.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
Ανάληψη-Θεσσαλονίκη
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ