AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Δεν είναι δυστύχημα.. είναι δολοφονία!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και θλίψη της για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Μία τραγωδία ανείπωτη, αλλά ταυτόχρονα και αδιανόητη, που  συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα.

Η σκέψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στους συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση μας, όπως επίσης και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους δεκάδες τραυματίες.

Τα αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές. Οι ευθύνες ωστόσο είναι πολύ μεγάλες. Ακόμη μεγαλύτερες τις κάνει το γεγονός πως η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και η κυβέρνηση γενικότερα γνώριζαν για τα προβλήματα στους σιδηροδρόμους, αλλά δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.

  Οι προειδοποιήσεις ήταν πολλές από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους προς την πολιτική ηγεσία και είχαν επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελλείψεις σε προσωπικό, εξοπλισμό και σύγχρονα συστήματα, αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μέχρι που συνέβη το μοιραίο. Αντί η κυβέρνηση να φροντίζει για το προλαμβάνειν, σπεύδει στον τόπο μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας!

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015