Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Π.Ε. Γρεβενών: Σύσκεψη με θέμα την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών

Σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2016, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελου Σημανδράκου με θέμα την επίλυση του χρόνιου στεγαστικού προβλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.

Δρομολογούνται πλέον οι λύσεις για άμεση συνέχιση των εργασιών στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων ώστε να αποκτήσει η Αστυνομία την στέγαση που αρμόζει στο διοικητικό και λειτουργικό της ρόλο. Η διαμόρφωση του κτιρίου στο σύνολό του, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου συνολικά, επιτρέπει όταν οι συνθήκες στη χώρα το επιτρέψουν την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων.

unnamed-1 unnamed

Με την παρουσία εκπροσώπων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., του Δημάρχου Γρεβενών, της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας, καθορίστηκαν όλες οι διαδικασίες που θα επιταχύνουν την ολοκλήρωση του έργου.

Συνέβαλλαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Νταλέτσος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Γρεβενών, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και του Δήμου Γρεβενών.

Τέλος να τονίσουμε τα πολλαπλά οφέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και όλης της κοινωνίας μας, μιας και λύνει το θέμα της συστέγασης του Τμήματος Μεταγωγών, ενός χρόνιου αιτήματος, συμβάλει στην μετεκπαίδευση των αστυνομικών σε πραγματικές συνθήκες και λειτουργεί επικουρικά στο Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών

 

Ευάγγελος Σημανδράκος

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5