email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΤΑΞΙ
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΙΕΤ
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Π.Ε.Γρεβενών: Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

  Προεδρεύοντος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάτσιου Ιωάννη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου Γρεβενών, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα, περιόδου 2020 -2021».

  Αντικείμενο της σύσκεψης, στη χειμερινή περίοδο κατά την οποία η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών αντιμετωπίζει ακραία καιρικά φαινόμενα, ήταν ο συνολικός σχεδιασμός από κοινού, στα επίπεδα της πρόληψης και ετοιμότητας, όλων των εμπλεκομένων Φορέων με τα υλικοτεχνικά μέσα και το δυναμικό που διαθέτει πρωτίστως η περιφερειακή αρχή και οι δήμοι, ώστε να γίνει ένας καλός συντονισμός προκειμένου να εξαλειφθεί ή να μειωθεί ο κίνδυνος και οι επιπτώσεις που προέρχονται από χιονόπτωση, δριμύ ψύχος, παγετό, πλημμύρες. Κατατέθηκαν προτάσεις από κάθε εμπλεκόμενο Φορέα ξεχωριστά και έγινε αναφορά στα κενά που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

  Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία των συμμετεχόντων κατά την προηγούμενη αντιπυρική περίοδο, ενημέρωσε για την πορεία της διαγωνιστικής διαδικασίας του αποχιονισμού καθώς και της προμήθειας άλατος για την ασφαλή μετακίνηση των διερχομένων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Γρεβενών καθώς και για τα προγραμματισμένα έργα συντήρησης οδικού δικτύου (τεχνικά έργα υποδομής, οδοστρωσία, διαγράμμιση, προστασία πρανών από κατολισθήσεις) και αντιπλημμυρικής προστασίας (καθαρισμό ρεμάτων, συντήρηση γεωφραγμάτων) .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτριος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Φωλίνας Αθανάσιος και κ. Χατζηζήσης Λάμπρος, ο Δ/ντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Γρεβενών κ. Μπαλοδήμος Νικόλαος, ο Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Τάκας Νικόλαος, ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. κ. Ράπτης Ιωάννης με τον Διοικητή της Π.Υ. Γρεβενών κ. Καλαϊδόπουλο Αντώνιο και τον Υποδιοικητή κ. Ζαψαλή Ιωάννη, ο Διοικητής της Αστυνομικός Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Ζαμπούρας Χρήστος με τον Υποδιοικητή κ. Ντίνα Κων/νο, η Αξιωματικός του 586 Τάγματος Πεζικού Γρεβενών κα Λυγούρα Δέσποινα, η Πρ/νη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κα Παπαθεοδώρου Αλεξία, ο Αντιδήμαρχος Έργων Δ. Γρεβενών κ. Τριγώνης Χρήστος με τον Πρ/νο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γρεβενών κ. Καραϊορδανίδη Παντελή, ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΓ κ. Τοτίδης Επαμεινώνδας, ο Εκπρόσωπος ΔΕΔΔΗΕ Γρεβενών κ. Βασιλόπουλος Παναγιώτης, ο Υπ/ντής της Περιφερειακής Υπηρεσίας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Εμμανουηλίδης Γεώργιος με τον επιβλ. μηχ/κό κ. Τσεβεκίδη Νικόλαο, o Δ/ντής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Γρεβενών κ. Μήτσιαλος Βασίλειος, η Δ/ντρια Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Γρεβενών κα Θεοδοσίου Μαριάννα, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Γρεβενών κα Καπάτου Ευτυχία με τη Μηχ/κό κα Μπρασινίκα Μαρία, ο Δ/ντής ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας κ. Γιασσάς Σάββας με τον υπεύθυνους τομέων ΕΚΑΒ Κοζάνης κ. Χατζή Χρήστο και τον υπεύθυνο τομέα ΕΚΑΒ Γρεβενών κ. Αθανασίου Ιωάννη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών κ. Παυλίδης Χρυσόστομος, ο υπεύθυνος θήρας του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Νικολαϊδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών κ. Παυλίδης Χρυσόστομος και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
Ζητείται για εργασία
Ενοικιάζεται στην κεντρική πλατεία Γρεβενών
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
ΔΥΑΡΙ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΤΑΞΙ
Γκαρσονιέρα- Εμμανουήλ Παππά
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
Ιδιαίτερα μαθήματα
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-Φαρδυκάμπου
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ-Εμμ.Παππά-40.000
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ