Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΟΤΟΕ: «Να υπάρξει άμεσα συνάντηση ΣΥΕΤΕ-Διοίκησης για τον τερματισμό της βίαιης ανατροπής των εργασιακών κεκτημένων»

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ σε συνεργασία με τον Γιάννη Πούπκο, Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ανανεωτικής Κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» στην Εθνική Τράπεζα με δελτίο τύπου , τονίζουν ότι είναι απαράδεκτη η πίεση που υφίστανται οι Τραπεζοϋπάλληλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και ετών υπηρεσίας, να αποχωρήσουν από την Εθνική Τράπεζα ενάντια στην βούλησή τους.

Αναλυτικά σημειώνουν τα εξής:

«Τα Εργασιακά κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές ολόκληρες τραπεζοϋπαλλήλων και εκπροσώπων εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, επιχειρείται σήμερα να ανατραπούν με βίαιο τρόπο.

Με ένα email στους Διευθυντές και με ένα απλό excel, κόβονται στα Καταστήματα θέσεις teller, chief teller, προϊσταμένων, υποδιευθυντών καθώς και υπαλλήλων. Ακόμη και θέσεις στις οποίες τοποθετήθηκαν συνάδελφοι πρόσφατα.

Τραπεζοϋπάλληλοι που εργάζονται σε Διευθύνσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας και ετών υπηρεσίας, πιέζονται να αποχωρήσουν από την Τράπεζα, να κάνουν χρήση της «εθελούσιας» και να επιλέξουν την DoValue.

Σε τραπεζοϋπαλλήλους στην περιφέρεια, ανακοινώνεται το κλείσιμο των «οιονεί» καταστημάτων και ωθούνται οι συνάδελφοι σε εθελούσια και εργασία στην DoValue σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη, μακριά δηλαδή από τον τόπο κατοικίας τους.
Αίρεται η δέσμευση στους συναδέλφους που εργάζονται στο Data Remediation, ότι μόλις τελειώσει το συγκεκριμένο έργο της Τράπεζας, θα επιστρέψουν στην Διεύθυνση από την οποία είχαν αποσπαστεί και τώρα σε μία νύχτα δημιουργείται ξεχωριστή Διεύθυνση.

Να υπάρξει τώρα συνάντηση του ΣΥΕΤΕ (με διαπαραταξιακή εκπροσώπηση) με την Διοίκηση και να μπει ένα τέρμα στην ανατροπή των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Να αναλάβουν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους. Να σταματήσει η απραξία.

Τέτοιου είδους ενέργειες από την πλευρά της Διοίκησης, δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στους συναδέλφους. Ένα κλίμα που εντέλει βλάπτει και την ίδια την Τράπεζα.
Δημιουργούν ταυτόχρονα το αίσθημα ότι η Τράπεζα δεν σέβεται την δουλειά τους και την αξιοπρέπειά τους. Το ίδιο αισθάνονται όμως και για το συλλογικό όργανο που τους εκπροσωπεί όταν δεν αντιδρά σε τέτοιες συμπεριφορές.

Στην Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση  «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» ο σεβασμός στον κόπο, στην εργασία  και στην αξιοπρέπεια των συναδέλφων αποτελεί κόκκινη γραμμή.
Καλούμε όλους που εμπλέκονται θεσμικά να πάρουν θέση και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας ώστε να αποτραπεί η ανατροπή των εργασιακών μας δικαιωμάτων».

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com