Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς η στατική μελέτη του πύργου ελέγχου αεροδρομίου «Αριστοτέλης»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου μεταξύ των υπεύθυνων καθηγητών, που έχουν αναλάβει την εκπόνηση της Στατικής Μελέτης του Πύργου Ελέγχου του Κρατικού Αερολιμένα Καστοριάς «Αριστοτέλης», της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών Βάσως Σιδηροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. Κωνσταντίνος Κατάκαλος, ο  συνεργάτης του Λάμπρος Κωτούλας και ο μηχανικός της Εγνατία Οδού Α.Ε. Παναγιώτης Πανέτσος, παρουσίασαν και παρέδωσαν στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς την Στατική Μελέτη του Πύργου Ελέγχου του  Αεροδρομίου.

Η μελέτη περιλαμβάνει την επισκευή του υπάρχοντος κτιρίου του Πύργου Ελέγχου, με την παράλληλη προσθήκη Μεταλλικού Κουβουκλίου που θα τοποθετηθεί στην πλάκα οροφής του κτιρίου και θα συμβάλλει στην αποπεράτωση του Πύργου Ελέγχου και στο έργο που επιτελεί ως προς την ασφαλή, ομαλή ροή της εναέριας κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί ότι  έχει  ήδη ολοκληρωθεί  η Τοπογραφική Μελέτη Αποτύπωσης του Αερολιμένα Καστοριάς και  στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  θα ολοκληρωθεί και η Επικαιροποίηση των μελετών Ηλεκρομηχανολογικών (Η/Μ) Εγκαταστάσεων του κτιρίου Πύργου Ελέγχου, ολοκληρώνοντας έτσι τις μελέτες που είχε αναλάβει να εκπονήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια,  θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τον περαιτέρω σχεδιασμό ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων στον Πύργο Ελέγχου που θα πρέπει να γίνουν.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ