AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Οι μετανάστες στην Σαμαρίνα * Της Νικολέτας Μπασδέκη – Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης, Σαμαριναία κυρία Νικολέτα Μπασδέκη έγραψε το παρακάτω σχόλιο για τον Δήμαρχο Γρεβενών. 

Κύριε  Δήμαρχε, αν κατάλαβα καλά, θέλετε τους “πρόσφυγες” στην περιοχή μας και κατά τις δηλώσεις σας, στον ορεινό όγκο. Δεν απαντάτε όμως στο ερώτημα των κατοίκων . Στον αστικό ιστό των χωριών μας πως επιτρέπετε την εισροή τόσων ατόμων? Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί ως Δήμαρχος μέχρι σήμερα, προκειμένου να αντιμετωπίσετε την αλόγιστη πολιτική της εγκατάστασης τόσων ανθρώπων σε ένα χωριό , όπως η Σαμαρίνα ?

Διαρωτηθήκατε άραγε αν η βούληση των κατοίκων είναι αυτή της εισροής τόσων ανθρώπων στο χωριό τους? Κινητοποιηθήκατε και αντιδράσατε μέχρι σήμερα και με ποιον τρόπο? Τηρήθηκε το 1% σε σχέση με τον πληθυσμό? Πιστεύετε ότι η εγκατάσταση τόσων “προσφύγων” θα βοηθήσει την ανάπτυξη και τον τουρισμό της περιοχής?
κ. Δήμαρχε πριν ο νόμος Γρεβενών και δη η περιοχή του ορεινού όγκου μετατραπεί σε χοάνη αντιδράστε όχι με επιστολές αλλά με έργα. Πριν γίνουμε εμείς οι ίδιοι “ξένοι” στον τόπο μας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015