POTIKA MYRTO

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

ΔΕΗ banner myenergycoach
Loco delivery
ΓΡΙΔΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

SPONSORS

Οι κουκουλοφόροι *Του Χρίστου Παπαδόπουλου

Είμαι συνταξιούχος κι επομένως, έχω πολύ χρόνο να κάθομαι στο σπίτι, διότι στην έξοδό μου, δε βρίσκω τα πρόσωπα της ηλικίας μου, για να κάνω παρέα μαζί τους.

Οι περισσότεροι συνομήλικοι, με τα γηρατειά μας, υποκύπτουμε στην οποιαδήποτε ασθένεια κι εγκαταλείπουμε αυτόν τον κόσμο.

Άλλος είναι ο σκοπός μου όμως, που συγγράφω αυτό το άρθρο και για τούτο θα αρχίσω τη συγγραφή, του σημερινού μου άρθρου.

Θέλω να μιλήσω για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στους δρόμους της πρωτεύουσας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλων μεγάλων πόλεων.

Όλοι ξέρουμε και βλέπουμε ότι η διαδήλωση στους δρόμους, είναι μια πράξη που την ανέχεται αδιαμαρτύρητα, το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Κανείς από τους θεατές δεν επηρεάζεται αρνητικά, για μια τέτοια ειρηνική συνδικαλιστική διαδήλωση, με κάποιο αίτημά τους, που απευθύνεται σε αρμόδιες υπηρεσίες και όργανα.

Τελευταία μας προέκυψαν διαδηλωτές, κουκουλοφόροι. Αυτοί δεν αρκούνται να διαδηλώνουν στους δρόμους, με ανοιχτά τα πρόσωπά τους και όχι με κουκούλες, προβάλλοντας τα αιτήματά τους, χωρίς λογικό περιεχόμενο και συσχέτιση με το έργο τους.

Μπαίνουν σε δημόσια κτίρια και κάνουν κατάληψη, είναι η λέξη που χρησιμοποιούν, εν προκειμένω. Προβαίνουν ακόμη και σε κακοποιήσεις προσώπων, τα οποία πρόσωπα μας επιδεικνύει η τηλεόραση και μας προκαλούν τον οίκτο.

Ο οίκτος μας αυτός γίνεται θυμός κι  εκνευρισμός, όταν βλέπουμε τους  κουκουλοφόρους να πετροβολούν με μανία μάλιστα τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν εντολή να παρακολουθούν, χωρίς να επεμβαίνουν.

Αυτήν την εντολή είχαν από τις διοικητικές τους υπηρεσίες. Έτσι, ο θεατής αστυνομικός παρατηρώντας τους θρασείς κουκουλοφόρους τώρα με τις καταλήψεις, πυροβόλησε στον αέρα διαδοχικά, εκτονώνοντας έτσι, τη δικαιολογημένη πέρα για πέρα, αγανάκτησή του.

Η συνέχεια μας φέρνει μεγαλύτερο εκνευρισμό, διότι, όπως διαδίδεται, ο αστυνομικό αυτός που πυροβόλησε τιμωρήθηκε και μάλιστα, με αυστηρή ποινή. Ύστερα απ΄ όλα αυτά, τι να πει ο εχέφρων πολίτης. Να προσφέρουν δηλαδή και δώρα στους διαδηλωτές, διότι τάχα, αυτοί εξυπηρετούν, τα συμφέροντα τους κράτους;

Θου Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου. Η άριστη ομολογία του προφήτη.

Εγώ πάντως πιστεύω απόλυτα, ότι με την ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων, αυστηρού νόμου, ο οποίος θα προβλέπει βαρύτατες -σε παρανομίες τύπου κουκουλοφόρων- ποινές, τότε και μόνο τότε θα λείψουν τα παρατράγουδα των κουκουλοφόρων, που υφιστάμεθα. Μια ματιά στην ιστορία μας, καταδεικνύει του λόγου του αληθές.

Η περίπτωση της απαλλαγής της χώρας από τη ληστοκρατία του παρελθόντος, η οποία τόσα δεινά, επέφερε στους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
Υπουργείο περιβάλλοντος
cars
Ζητείται από τεχνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών
Ζητείται καμαριέρα
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Eνοικιάζεται διαμέρισμα διαμπερές. ανακαινισμένο, 110 τ.μ.
Πωλείται διαμέρισμα 64 τ.μ.
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com