Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Οι Δημοτικές Εκλογές *Του Γιώργου Παπαλιούρα (Δασολόγου)

Η καθιέρωση της απλής αναλογικής δημιουργεί τις προϋποθέσεις ενίσχυσης  της τοπικής δημοκρατίας , της συμμετοχής των πολιτών , της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης .Ο συνδυασμός  «Δήμος για όλους» , με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο εξασφαλίζει τις ευρύτερες δυνατές συνεργασίες στο Δήμο Γρεβενών οι οποίες βασίζονται σε συγκεκριμένες προγραμματικές και προοδευτικές συγκλίσεις . Ο συνδυασμός έχει καταθέσει στην κρίση των συμπολιτών τον ένα συνεκτικό αναπτυξιακό σχέδιο βασισμένο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας . Διαθέτει έμπειρα αυτοδιοικητικά  στελέχη για να το υλοποιήσουν.

Στο συνδυασμό  , η συμμετοχή των επαγγελματιών στο 75% , στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων , εξασφαλίζοντας την εκπροσώπηση όλων των ελεύθερων επαγγελματιών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο συνδυασμός  «Δήμος για όλους» εγγυάται την διαφανή διαχείριση  του δημοσίου χρήματος με την αξιοποίηση και διάχυση νέων τεχνολογιών για την βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Η συγκρότηση του συνδυασμού  «Δήμος για Όλους» δείχνει την κατεύθυνση για ευρύτερες προοδευτικές συγκλίσεις μεταξύ κοινωνικών και πολιτικών  υποκειμένων του τόπου μας. Δεν μπορεί να αποτελούν εγγυητές  αυτής της προσπάθειας άνθρωποι που δίχασαν τον ίδιο συνδυασμό τους και την τοπική κοινωνία. Ο νεοσυντηριτισμός στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να καταδικαστεί από τους Γρεβενιωτες σε αυτές τις εκλογές.

Για τους παραπάνω λόγους ψηφίζουμε και στηρίζουμε το συνδυασμό « Δήμος για Όλους» με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5