Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

«Ο Τσίπρας στα Γρεβενά» *Του  Διαμαντή  Ντώνα                   

Επισκέφτηκε  την  Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019,τα  Γρεβενά ο Αλέξης   Τσίπρας, Πρόεδρος  του ΣΥΡΙΖΑ.  Σε  μια αίθουσα  με  αρκετό κόσμο  ανάπτυξε τον  πολιτικό του λόγο αναφερόμενος στα  θετικά της πολιτικής του όταν αυτός ήταν  Πρωθυπουργός και  άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση.

Στη  συνέχεια ακολούθησε  διάλογος  πάνω σε ερωτήματα  των πολιτών  που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Τα ερωτήματα  ήταν  πολλά  και ποικίλα,θα αναφερθώ σε μερικά  απ΄ αυτά  όπως τα κράτησα στη  μνήμη μου.

Έγινε  λόγος για το  Μακεδονικό, την ψήφο των αποδήμων, σε θέματα παιδείας  και  εκπαίδευσης, τη συμμετοχή  του  πολίτη στα κοινά, τη novartis,  τον ΕΜΦΙΑ, κ.ά. Απάντησε  σε  όλα, ειδικά για το Μακεδονικό, στην παρατήρηση κάποιου γιατί δώσατε  το όνομα  Μακεδονία,  είπε  εμείς  δώσαμε  το όνομα Βόρεια  Μακεδονία, ο Μητσοτάκης  έδωσε  το όνομα Μακεδονία.

Ιδιαίτερη  αναφορά έκανε και στην  οργάνωση  του  κόμματος  στα πλαίσια μιας  αμφίδρομης  σχέσης  πολίτη- κόμματος.

Τέλος κάποιος  από το βάθος φώναξε  μπράβο σας γιατί  αναδείξατε το μεγάλο πρόβλημα της διαπλοκής  που επί τόσα χρόνια ρήμαξε τον τόπο μας

Κάνοντας κανείς μια σύντομη περιγραφή του κλίματος που δημιουργήθηκε θα  διαπιστώσει  ότι αυτό διακρίνονταν  από  αμεσότητα και απλότητα, είχε το χρώμα της καθημερινής  συζήτησης και παρά  τις κάποιες αντιθέσεις – σεβαστές   καθ΄όλα – ο διάλογος  κύλησε  ομαλά.

Η πολιτική είναι μια βαθιά ανθρώπινη  λειτουργία και ο  πολίτης  την  έχει  ανάγκη, το θέλει  ο πολιτευτής  να επικοινωνεί μαζί του , να είναι οικείος, να τον χαιρετά, να δείχνει ενδιαφέρον όσο και αν αυτό είναι επίπονο και βαρετό

Τι  να κάνουμε  δύσκολο πράγμα η πολιτική!!!

 

 

Σχετικά άρθρα

ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ
Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης