Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

O Τιμολέων Κοψαχείλης στη διάσκεψη της Ελληνοκινεζικής Ένωσης για την επιχειρηματικότητα και τις στρατηγικές επενδύσεις σε Ελλάδα και Κίνα

Ο Βουλευτής Γρεβενών μαζί με τον Αλέξανδρο Σαμαρά και θεσμικούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού κλάδου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Κινέζων αξιωματούχων – επιτετραμμένων για τις οικονομικές σχέσεις, το εμπόριο και τις στρατηγικές επενδύσεις από την διοικητική περιφέρεια της Κίνας Shenzhen (http://english.sz.gov.cn/ ), στα πλαίσια της διάσκεψης της Ελληνοκινεζικής Ένωσης. Οι Κινέζοι αξιωματούχοι παρουσίασαν το αναπτυξιακό μοντέλο της περιφέρειας καθώς και της πόλης Shenzhen, η οποία αποτελεί την πρώτη Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη της Κίνας και συνδέεται γεωγραφικά με το Χόνγκ – Κόνγκ. Η Shenzhen είναι μία πόλη 16 εκατομμυρίων κατοίκων, που ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια και σχεδιάστηκε για να πληροί όλες τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης πόλης, που σέβεται το περιβάλλον και τους κατοίκους της. Μέσα σε αυτές τις τρείς δεκαετίες η Shenzhen γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη, απέκτησε σημαντικό κατά κεφαλήν εισόδημα και ταυτίστηκε με την υψηλή τεχνολογία και την καινοτομία.

unnamed unnamed
Ο κ. Κοψαχείλης ανέπτυξε τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα για επενδύσεις και εξαγωγές, αλλά κυρίως επισήμανε τις δυνατότητες που έχει το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό δυναμικό της Χώρας και τις καινοτομίες που έχει αυτό αναπτύξει στα πλαίσια ακαδημαϊκών μελετών και ερευνών.
Αποτέλεσμα της διάσκεψης ήταν η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνοκινεζικής Ένωσης και των εκπροσώπων της Shenzhen για την προώθηση επενδυτικών και εμπορικών συνεργασιών, ενώ έγινε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αποδεκτή η πρόταση του Βουλευτή για επίσκεψη μελών των ερευνητικών κέντρων της Χώρας στη Shenzhen, προκειμένου να παρουσιασθούν οι καινοτομίες που αναπτύχθηκαν από Έλληνες ερευνητές και που γνώρισαν παγκόσμια αναγνώριση, κατοχυρώνοντας διεθνώς τις ελληνικές ευρεσιτεχνίες. Οι Κινέζοι αξιωματούχοι πρότειναν την οριστικοποίηση της επίσκεψης των Ελλήνων ερευνητών κατά τον προσεχή Νοέμβριο.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ