AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης  και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τοπαλίδης Ηλίας επισκέφτηκαν το Γ.Ν.Κοζάνης «Μαμάτσειο» για να συγχαρούν τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής κ. Χατζημήσιο Κων/νο και τους συνεργάτες του

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης  και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τοπαλίδης Ηλίας επισκέφτηκαν το Γ.Ν.Κοζάνης «Μαμάτσειο» για να συγχαρούν τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής κ. Χατζημήσιο Κων/νο και τους συνεργάτες του, για την πραγματοποίηση εξειδικευμένης, υψηλών απαιτήσεων, χειρουργικής επέμβασης ήπατος – χοληφόρων, με τη χρήση πρωτοπόρου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, η προμήθεια του οποίου έγινε μέσω των προγραμμάτων και των επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τις υποδομές υγείας.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων σχετικά με την προσθήκη νέας πτέρυγας Χειρουργικού και Παθολογικού τομέα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, συνολικού προϋπολογισμού 16,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Διακρίνεται λοιπόν το θετικό αποτύπωμα των λειτουργιών της δημόσιας υγείας για την Περιφέρειά μας διότι σκοπός είναι  αφενός να περιοριστούν στο ελάχιστο τα περιστατικά που φεύγουν εκτός Δυτικής Μακεδονίας και αφετέρου να παγιωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών προς τις μονάδες υγείας της Περιφέρειας, εξαντλώντας με όλες τις δυνατότητες τους πόρους και αναβαθμίζοντας τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015