Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ο mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης έρχεται στα Γρεβενά με το βιβλίο του NOO|ΤΡΟΠΙΑ

Ο mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης έρχεται στα Γρεβενά με το βιβλίο του NOO|ΤΡΟΠΙΑ.

Ο δημοφιλής mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται απλόχερα στα μέσα δικτύωσης, έρχεται στα Γρεβενά, με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου του NOO|ΤΡΟΠΙΑ – Εγχειρίδιο Ευημερίας.

 

SAVE THE DATES

23 Μαρτίου: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών (13ης Οκτωβρίου & Κ.Ταλιαδούρη,
51100, ΓΡΕΒΕΝΑ), ώρα 12:00

 

Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος: Νοο|Τροπία

Εγχειρίδιο ευημερίας

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Εκδόσεις: Πεδίο

Σελίδες: 352

Εξώφυλλο: Μαλακό

Τιμή: 17,70

Βρείτε το αναλυτικό δελτίο για το βιβλίο του εδώ: https://t.ly/mw9Bs

 

Η παρουσίασή του θα έχει τον χαρακτήρα σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ευχάριστες και  διαφωτιστικές συζητήσεις, που θα τους εξοπλίσουν με μοναδικό υλικό για στοχασμό και εύπεπτα εργαλεία για πρακτική.

Ενδεικτικά:

  • Θα αναπτύξει τι σημαίνει νοοτροπία.
  • Θα παρακινήσει το κοινό να επανεξετάσει την υπάρχουσα νοοτροπία του.
  • Θα ενθαρρύνει το κοινό να θέσει τα θεμέλια καλλιέργειας ενός βελτιωμένου τρόπου σκέψης.
  • Θα εξηγήσει πώς η μέθοδος που προτείνει στο βιβλίο θα βοηθήσει τους αναγνώστες να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του μυαλού, βελτιώνοντας έτσι πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής τους.
  • Θα παρουσιάσει αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας, ώστε να γίνει ένας δυνατός σύμμαχος που μας υποστηρίζει στην καθημερινότητά μας.

Η εφαρμογή των προτάσεων που θα μοιραστεί, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα συμβάλουν στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε συμμετέχοντα.

Στο τέλος της παρουσίασης θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα παραμείνει για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Μια μοναδική ευκαιρία για προσωπική γνωριμία και εποικοδομητική συνύπαρξη ανθρώπων που ενδιαφέρονται ενεργά για την αυτοβελτίωσή τους.

 

ΝΟΟ|ΤΡΟΠΙΑ: 52 εβδομάδες είναι αρκετές για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας

 

Είπαν για το εγχειρίδιο

Ο Κωνσταντίνος, ένας άνθρωπος σπάνια συνεπής μεταξύ αυτών που πρεσβεύει και του τρόπου που ζει, μας υπενθυμίζει, με σύγχρονη μέθοδο, τη δύναμη του λόγου μας και μας καθοδηγεί πρακτικά προς την καλύτερή μας εκδοχή. Μάγια Τσόκλη – Δημοσιογράφος

 

Το βιβλίο είναι ένας βαθυστόχαστος οδηγός που σου δείχνει, με πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο αλλά και ευγενική προτροπή, «μονοπάτια» ώστε να ορίσεις τη νοοτροπία σου και συνολικά τη ζωή σου. Πέγκυ Αντωνάκου – Γενική διευθύντρια Google ΝΑ Ευρώπης

 

Ο Κωνσταντίνος έχει το χάρισμα, με απλό τρόπο, να οδηγεί τους ανθρώπους στον έλεγχο και στην αλλαγή των λάθος συναισθημάτων που δημιουργούν δυσπραγίες! Δημήτρης Δελλής – Ειδικός παθολόγος, Διατροφολόγος

 

Λίγα λόγια…

… για το εγχειρίδιο

Είμαστε ό,τι σκεφτόμαστε. Πίσω από αυτή τη μικρή φράση κρύβεται ολόκληρη επιστήμη, αυτή που μελετά το πιο πολύπλοκο όργανο του σώματός μας, τον εγκέφαλό μας.  Τα νευρικά μας κύτταρα, οι νευρώνες, συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα δίκτυο πληροφοριών. Μέσα από αυτή την επικοινωνία γεννιούνται οι σκέψεις, τα συναισθήματα και διαμορφώνονται οι πεποιθήσεις μας.

Αλλάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, την νοοτροπία μας δηλαδή, μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν: Νέοι νευρώνες δημιουργούνται, καινούρια μονοπάτια χαράσσονται και εμείς μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Πώς όμως συμβαίνουν όλα τα παραπάνω; Σ’ αυτό έρχεται να μας βοηθήσει ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης μέσα από καινούριο βιβλίο του «Νοο|τροπία» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Πεδίο.

Στο εγχειρίδιο ευημερίας του, ο δημοφιλής mindset coach, γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται απλόχερα στα μέσα δικτύωσης, μας δείχνει πώς να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις δυνατότητές μας και να χαράξουμε νέα πορεία προς μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό.

Μέσα από ένα μεταμορφωτικό ταξίδι 52 εβδομάδων, ο ειδικός αξιοποιεί την ενέργεια των θετικών δηλώσεων και μας βοηθά να καλλιεργήσουμε μια πιο ενδυναμωτική νοοτροπία. Μας παρέχει, δε, όλα τα εργαλεία για να τα καταφέρουμε: εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές και ασκήσεις απλές και συγχρόνως ισχυρές που θα μας καθοδηγήσουν προς τον καλύτερό μας εαυτό.

Ξεκινήστε το ταξίδι της εξέλιξής σας με αυτό το συναρπαστικό εγχειρίδιο σήμερα!

 

Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος: Νοο|Τροπία

Εγχειρίδιο ευημερίας

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Εκδόσεις: Πεδίο

Σελίδες: 352

Εξώφυλλο: Μαλακό

Τιμή: 17,70

 

Βιογραφικό

Στον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, μέσω της κινησιολογίας και της φυσικής αγωγής, αποκαλύφθηκαν τα μυστικά του «φυσικού σώματος». Μέσω της γιόγκα, την οποία διδάχθηκε δίπλα σε σημαντικούς  δασκάλους στην Αμερική, του αποκαλύφθηκε η άρρηκτη σύνδεση μεταξύ σώματος και πνεύματος. Εμβάθυνε στη φύση του πνεύματος μέσα από τον διαλογισμό και τη Βουδιστική φιλοσοφία στην Ασία. Συνέχισε την εντρύφησή του στο Νεπάλ και στην Ταϊλάνδη και σπούδασε την επιστήμη και την πρακτική της φιλοσοφίας της Αγιουρβέδα στην Ινδία.

Συνεχίζοντας την εξερεύνησή του στη φύση του ανθρώπινου νου, εντρύφησε στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, στη Θετική Ψυχολογία, στην Ύπνωση και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση. Το πάθος και ο σκοπός του είναι να βοηθάει τον κόσμο, με το να μοιράζεται αξιόπιστους τρόπους και εργαλεία που κάνουν τη ζωή καλύτερη. Οι συνεδρίες του έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να αλλάξουν νοοτροπία και συνήθειες, φέρνοντας στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δουλεύοντας με ανθρώπους και εταιρείες από όλον τον κόσμο.

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης στο διαδίκτυο:

Site: konstantinosc.com

Instagram: Konstantinos_charantiniotis

Facebook: facebook.com/Konstantinos.Charantiniotis

Youtube: youtube.com/c/KonstantinosCharantiniotis

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ