Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κινηματογράφος Γρεβενών
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ο Κικίλιας «έκοψε» διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας λόγω βιογραφικού

Ο Βασίλης Κικίλιας απέσυρε την πρόταση για υποψήφιο, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό

Εξαιρετικά και άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο θέμα της διαδικασίας ελέγχου των βιογραφικών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

Ειδικότερα, σήμερα, και μόλις διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο της διαδικασίας ελέγχου των τίτλων σπουδών ότι ένας εκ των επτά προτεινόμενων στελεχών του ΕΣΥ, δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας απέσυρε την πρόταση για αυτόν τον υποψήφιο.

Ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών – διδακτορικό δίπλωμα- δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για την κάλυψη της θέσης, ωστόσο ο κ. Κικίλιας έλαβε αμέσως την απόφαση, συμβολικού και ουσιαστικού περιεχομένου, να παύσει τον υποψήφιο. Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη, ερευνητή καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος προτεινόταν ως Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Μάλιστα, ο κ. Τοπαλίδης είχε διατελέσει αναπληρωτής διοικητής στην ίδια ΥΠΕ κατά τη διετία 2007-2009.

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά υποψήφιοι για τις ισάριθμες ΥΠΕ κατατέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή προκειμένου να εγκριθούν από την αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων – η διαδικασία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα. Η νέα πρόταση του υπουργείου Υγείας για τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5