Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Ο Α.Σ. Αστέρας Γρεβενών αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι, με λύπη αλλά και βαθιά συναίσθηση των αποφάσεών της, αναγκαζόμαστε να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Οι τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις καθώς και η αδυναμία εξασφάλισης της ανάλογης μεγέθους οικονομικής στήριξης της ομάδας μας από τοπικούς φορείς και χορηγούς, αποτελούν τους κύριους και βασικούς λόγους για τους οποίους αδυνατούμε να συμμετέχουμε στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών.

Παρ’ όλα αυτά, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας και πρωτίστως όλους εσάς τους ιδιώτες που μας στηρίζεται σε όλους τους τομείς. Η βοήθειά σας μέχρι στιγμής είναι σημαντική και καταλυτική για το Σύλλογό μας. Σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε συνοδοιπόρους μας, στηρίζοντας τον Σύλλογο, ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί τόσο στον αθλητισμό του τόπου μας όσο και στα παιδιά μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του συλλόγου μας. Ένας σύλλογος που έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί! Ο Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με στόχους, με αξιόλογο προπονητικό δυναμικό, με διοίκηση που απαρτίζεται από προσωπικότητες με θέληση και δυναμικότητα, θα συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά μας τα μέγιστα με αγάπη, συνείδηση και αξίες!

Συνεχίζουμε και φέτος με τα τμήματα υποδομών (τμήματα μίνι 1, μίνι 2, ηλικιών 6-12 σε αγόρια και κορίτσια), τα τμήματα ανάπτυξης Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων.

Συμμετέχουμε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων με όρεξη, μεράκι και αγάπη για το βόλεϊ. 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί!! Το μέλλον μας ανήκει!!!.

Με τιμή

Το Δ.Σ του Αστέρα Γρεβενών

 

  • Σημαντική Ενημέρωση:

Όποιος κάτοχος Κάρτας Φιλάθλου για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών, επιθυμεί την επιστροφή του ποσού που κατέβαλε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5