Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Nίκος Πρίντζας – ο τελευταίος των ρομαντικών *Του Δημήτρη Ζολώτα

Σε λίγες ώρες  στο Κοσμάτι ,, οικείοι, συγγενείς και φίλοι ,  , θα αποχαιρετίσουν τον Νίκο Πρίντζα ο οποίος ,μετά από μια σύντομη και άνισο μάχη με την επάρατο , αναχώρησε για τα επέκεινα .Σταθερά προσηλωμένος στις προοδευτικές αξίες, τις οποίες υπηρέτησε με σθένος , αποφασιστικότητα,σεμνότητα και συνέπεια. Λιτός  σε όλη του την ζωή, χωρίς φτιασιδώματα και βερμπαλισμούς , απλός και προσηνής  , ειλικρινής και καθαρός , έντιμος και διαυγής, με ανεξίτηλο ήθος και αξιοπρέπεια  και κυρίως ευαίσθητος σε όλες του τις εκφάνσεις της σύντομης διαδρομής του.

Πολιτικό ον,κατά την μακρόχρονη ενασχόλησή του με τα πολιτικά τεκταινόμενα του τόπου μας  γνώρισε  χαρές και λύπες , νίκες και ήττες , και πολλές απογοητεύσεις, χωρίς ποτέ να προσπορισθεί ίδιον  όφελος και κυρίως να πιστώσει στον ευατό του τις μεγάλες επιτυχίες.Απόδειξη της μεγάλης του προσφοράς το γεγονός της πλήρους  εμπιστοσύνης που έτρεφαν προς το πρόσωπό του όλοι ανεξαιρέτως οι ταγοί του τόπου από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν.

Το μεγάλο του πάθος όμως υπήρξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ , το οποίο υπηρέτησε ανιδιοτελώς από όλες τις θέσεις , ακούραστα , με αξιοζήλευτη ενέργεια , καρτερικότητα και Ιώβεια υπομονή, μέχρι τελευταίας ρανίδος. Ίσως υπήρξε ο τελευταίος των ρομαντικών.

Σε λίγες ώρες ο Νίκος Πρίντζας θα βρίσκεται στο δικό του αστέρι,  και απαλλαγμένος από την βάσανον μοίρα ,με ένα τσιγάρο στο στόμα θα μας χαμογελά.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5