Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Νίκος Ανδρουλάκης από την Κοζάνη: «Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανανέωση ιδεών, προσώπων και επαναθεμελίωση της σχέσης του με την Ελληνική κοινωνία» (Φωτογραφίες)

«Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανανέωση ιδεών, προσώπων και επαναθεμελίωση της σχέσης του με την Ελληνική κοινωνία, μετά από 5 χρόνια πολύ σκληρών πολιτικών επιλογών που έκανε, προσπαθώντας να κρατήσει την Ελλάδα μετά από την χρεωκοπία που επέφερε η κυβέρνηση του Καραμανλή, σε μια κατάσταση εντός ζώνης του Ευρώ», δήλωσε από την Κοζάνη και το Εργατικό Κέντρο, ο Ευρωβουλευτής και Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε σήμερα στην Κοζάνη, μετά από πρόσκληση που του έγινε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κοζάνης, να μιλήσει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις της χώρας, αλλά και να γίνει ένας διάλογος για την πορεία προς το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη. «Στόχος μας τώρα στις προσυνεδριακές διαδικασίες είναι να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος, και βέβαια να βρούμε το χαμένο μας ηθικό κεφάλαιο…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Θανάσης Τέγος

kozan.gr

45678

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5