Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Νικόλαος Α. Τσιάτας: Για τα Γρεβενά που αγαπήσαμε και αγαπάμε

Τσιάτας Α.Νικόλαος: Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε  – Πρόεδρος Π.Ο.Α.Ε.Α. Νομού Γρεβενών και Δυτικής Μακεδονίας-Πρόεδρος συλλόγου Γρεβενιωτών Μουσικών-Μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Κυδωνιωτών΄Ή Ενωση¨ -Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ (2015)

Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηριχθεί κυρίως στις δυνάμεις της, στους ανθρώπους της, για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών για οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Ο συνδυασμός Δήμος για όλους του υποψηφίου δημάρχου Γρεβενών Γιάννη Παπαδόπουλου βάζει ως στόχους: τη συγκράτηση του πληθυσμού στον τόπο του, τη στήριξη του τοπικού επιχειρηματία, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας και προοπτικής.

Διαμορφώνουμε ένα σχήμα συνεργατικό, πιο ομαδικό, που θα δουλέψει με εμπιστοσύνη. Είναι απαραίτητο να υπάρξει βελτίωση πολλών θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα (περιβάλλον – καθαριότητα κ.α) και ταχύτητα στην λύση των θεμάτων.

Έχοντας σημαντική και  καταξιωμένη επαγγελματική διαδρομή, με  πολιτική σκέψη, με ωριμότητα και τεχνοκρατική επαφή με τα ζητήματα της πόλης των Γρεβενών, των δημοτικών ενοτήτων και των τοπικών κοινοτήτων συμμετέχω στο συνδυασμό Δήμος για όλους ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε Δήμου Αγίου Κοσμά.

Ο αγώνας ξεκίνησε.  Για τα Γρεβενά που αγαπήσαμε και αγαπάμε.

                                                                                           Νικόλαος Α. Τσιάτας 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Δήμου Αγίου Κοσμά

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5