Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Νέοι… σωτήρες *Του Τάσου Σεβαστιάδη

Έγινε η πρώτη ιδρυτική συνδιάσκεψη του κομματιού που ξεκόλλησε από το ΣΥΡΙΖΑ με το νέο όνομα και τα παλιά υλικά, της Νέας Αριστεράς. Η φιλοδοξία αυτού του κομματιού που αποσπάστηκε από την προηγούμενη κατάσταση, την κατάσταση της ψήφισης εκ μέρους τους των μνημονίων, του Κατρούγκαλου, των νέων σχέσεων με την υπερδύναμη των ΗΠΑ, του «πάρτα όλα» των μισθών που καθηλώθηκαν σε μισθούς πείνας, των επιχειρηματικών ομίλων, του τραπεζικού κεφαλαίου, των εμπορικών ομίλων εστίασης (σούπερ μάρκετ) που μέσα από τη ληστρική εκμετάλλευση των προϊόντων που πουλάνε στο λαό τον καταδικάζουν σε ολοένα και μεγαλύτερη φτώχεια.

Τόνισε ο κύριος Χαρίτσης στην ομιλία του ότι η Νέα Αριστερά στα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν άνευρη και αναποτελεσματική πολιτική που δεν εμπνέει και δεν πείθει, είμαστε εμείς αυτοί που θα απαντήσουμε στη Νέα Δημοκρατία και στις πολιτικές της. Μέμφεται το ΚΚΕ για συντηρητισμό, παραπλανώντας σκόπιμα για τις καθαρές θέσεις του υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και μάλλον διαβλέποντας μία μεγαλύτερη επιρροή στη συνείδηση του λαού προς το αγωνιστικό του πρόγραμμα και τις λύσεις που προτείνουν τα χιλιάδες τίμια στελέχη του που μπαίνουν μπροστά στα προβλήματα του κόσμου. Και με την συκοφάντησή του προσπαθεί η Νέα Αριστερά να δείχνει με το δάχτυλό της το «δέντρο» για να μη βλέπει ο κόσμος το «δάσος» που δείχνει το ΚΚΕ.

Η βασική κατηγόρια του Χαρίτση ήταν ότι δεν ψήφισε το ΚΚΕ το νόμο για το δικαίωμα του γάμου αρσενικών ή ενίοτε και θηλυκών μεταξύ τους. Χίλιες φορές ο Μήτσος Κουτσούμπας τόνισε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του κάθε ανθρώπου. Τι δεν κατάλαβε ο Χαρίτσης και στρεβλώνει την πραγματικότητα; Το ΚΚΕ ήταν κατά αυτού του νόμου για την παρένθετη μητέρα. Τι δεν κατάλαβαν; Θα θελαν οι κόρες τους να γκαστρώνονται και να πουλάνε τα μωρά τους λες και είναι κλωσσομηχανές; Αλλά δεν θα είναι για αυτούς, για τα φτωχοκόριτσα θα είναι αυτός ο ρόλος.

Δεν είναι λοιπόν αναχρονιστικό το ΚΚΕ, είναι αντιδραστικοί αίσχιστου είδους αυτοί. Δεν θέλω να αναφερθώ και στο τι παιδί θα μεγαλώνει με τον γονιό 1 και τον γονιό 2, ποια θα είναι η ψυχολογία του και πώς θα μεγαλώνει;

Και αν αυτά τα καρτάλια που κυβερνάν την Ευρώπη και πρότειναν αυτόν το νόμο και οι δικοί μας σκύβουν τη μέση τους, λέω αν αύριο μας πούνε να παντρευόμαστε πέντε άντρες μαζί δηλαδή να έχουμε νέου τύπου σχέσεις, θα μας μαλώνει ο Χαρίτσης γιατί θα καταψηφίζει το ΚΚΕ τέτοιους όχι μόνο αντιδραστικούς αλλά και εκβιαστικά αντικοινωνικούς νόμους;

Φαίνεται μέσα από τις διαδικασίες της συνδιάσκεψης ότι το σύστημα «κοιλοπονάει», προσπαθεί να δημιουργήσει αντίβαρα στα συμφέροντα του λαού, ώστε να μην του φύγει από τον ζυγό. Οι θέσεις της Νέας Αριστεράς για όλα τα ζητήματα που απασχόλησαν τη συνδιάσκεψή τους δείχνουν ότι αυτοί που ηγούνται αυτών των προσπαθειών, αν δεν πετύχουν το στόχο τους θα ναι η ύστατη μεγάλη προσπάθεια του οπορτουνισμού στη χώρα μας που βάζει πλάτες κάθε φορά που η ντόπια πλουτοκρατία έχει πρόβλημα, θα ναι η αγωνία και η ασθμαίνουσα ανάσα του να στηρίξουν το σύστημα στη δυσκολία του.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ