Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Nέα Διοίκηση του ΕΛΓΑ – Παραμένει πρόεδρος ο Α. Λυκουρέντζος

Αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ πραγματοποιήθηκαν με απόφαση του ΥπΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ στη θέση του προέδρου του Οργανισμού παραμένει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ειδικότερα, ως προσωρινός αντιπρόεδρος ορίζεται ο Χρήστος Φλώρος, καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Ο Δρ. Χρήστος Φλώρος είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (ΛΟΧΡΗ) της Σχολής Επιστημών Διοίκησης     και Οικονομίας (ΣΕΔΟ) του ΕΛΜΕΠΑ και Διευθυντής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών στη «Λογιστική και Ελεγκτική» και στη «Χρηματοοικονομική Διοίκηση». Επίσης, είναι Διευθυντής του θεσμοθετημένου Ερευνητικού Εργαστηρίου στη «Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση» (LAFIM), καθώς και Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάλυσης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού του ΠΑΚΕΚ. Επίσης κατέχει την θέση άμισθου Ειδικού Συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης στον τομέα που σχετίζεται με θέματα διασύνδεσης με Ερευνητικά και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα (από Ιαν. 2024).

Πρόεδρος του Οργανισμού παραμένει ο  Ανδρέας Λυκουρέντζος

Εκπρόσωπος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται η Αργυρώ Αργύρη, δικηγόρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Δελημήτη, γεωπόνο.

Τακτικό μέλος ορίζεται η Αικατερίνη Δαρδαμάνη, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων του ΥπΑΑΤ, με αναπληρώτριά της την Ειρήνη Τάτση, υπάλληλο του ιδίου κλάδου, ειδικότητας και Υπουργείου.

Επίσης, τακτικό μέλος ορίζεται ο Σπυρίδων Ρίζος, γεωπόνος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ), εκπρόσωπος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με αναπληρωτή του τον Βασίλειο Δελησταμάτη, κτηνίατρο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤΕΕ, εκπρόσωπο του ιδίου Επιμελητηρίου.

Η θητεία του προσωρινού αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ λήγει με την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής και διορισμού του αντιπροέδρου του Οργανισμού σύμφωνα με τον ν. 5062/2023 και για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες, ενώ η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων μελών λήγει στις 19/11/2025.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ