Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Νέα ανακοίνωση για την λειτουργία της Βασιλίτσας τα Χριστούγεννα

Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β., λόγω της μεγάλης ανόδου της θερμοκρασίας σήμερα, σας ανακοινώνει ότι, για τις επόμενες 3 ημέρες των Χριστουγέννων (25,26 & 27 Δεκεμβρίου 2015), θα είναι σε λειτουργία οι εξής αναβατήρες: 2θέσιος «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες είναι πολύ καλή.
Ακόμη, παρόλο τη μεγάλη χθεσινοβραδινή προσπάθεια του προσωπικού, για επαρκή χιονοκάλυψη των υπολοίπων πιστών με μεταφορά χιονιού, για λόγους ασφάλειας των χιονοδρόμων, η Διοίκηση σας ανακοινώνει ότι: 1) ο 3θέσιος αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», λόγω εμφάνισης πολλών πετρών, θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). 2) Η συνδετική πίστα μεταξύ κορυφής Ελιμείας και βάσης 2θέσιου θα είναι επίσης κλειστή. 3) Η σύνδεση των χιονοδρόμων μεταξύ Ελιμείας και 3θέσιου θα γίνεται μέσω minibus του Χ/Κ.
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά το 4ο νυχτερινό σκι το Σάββατο (6μ.μ. με 8μ.μ.) στον Συρόμενο αναβατήρα «ΕΛΙΜΕΙΑ». Τιμή εισιτηρίου νυχτερινού σκι 5ευρώ για όλους (δεν ισχύουν οι ετήσιες κάρτες).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης