Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Διαδικτυακή συνάντηση στα πλαίσια του προγράμματος “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” με τον κο Μεϊμαράκη

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 11.15 το σχολείο μας είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει διαδικτυακά τον Ευρωβουλευτή κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS)” με στόχο την ενημέρωση ιδιαίτερα των νέων για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Στην συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 10 σχολεία από όλη την Ελλάδα όπως το ΕΠΑΛ Σιάτιστας, 1ο Γελ Φαρσάλων το ΕΕΕΕκ Ναυπάκτου, το 1ο ΕΚ Κοζάνης,  το Εσπερινό Γελ Ρόδου, το 1ο ΓΕΛ Πεύκης, το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς, το ΓΕΛ Βουνάργου, το Εσπερινό ΕΠΑΛ  Πλατανιά, κ.α.

Ο ευρωβουλευτής  έκανε μια αναλυτική εισήγηση για την λειτουργία του ευρωκοινοβουλίου και τα όργανα της  ευρωβουλής και ακολούθησε μια ανοιχτή συζήτηση με τους μαθητές, οι οποίοι έθεσαν στον ευρωβουλευτή τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους. Στην συζήτηση αναλύθηκαν θέματα όπως η θέση της Ευρώπης στον πόλεμο, οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι ευρωεκλογές κ.α.

Ο κ Μεϊμαράκης απάντησε ανοιχτά και πολύ αναλυτικά στα ερωτήματα των μαθητών. Η συζήτηση έκλεισε με το παραδοσιακό σύνολο του Σχολείου μας το οποίο έπαιξε χαρακτηριστικούς σκοπούς της περιοχής μας.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Θωμάς Θεοδωρόπουλος και οι Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος: κ. Μαρία Κουζιάκη, κ. Ευθυμία Τσιούρα, κ. Θωμαή Ήλκου, κ. Κυριακίδη Παναγιώτα, κ. Αλεξάνδρα Βροχίδου και ο κ. Αλέξης Πογρεβνόης. Την ηχητική επιμέλεια είχε ο κ. Γιώργος Σκηπητάρης, ο οποίος προετοιμάζει και το σύνολο παραδοσιακής μουσικής, που παρουσίασε το μουσικό μέρος της συνάντησης.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τον ευρωβουλευτή για τη συνάντηση,  όλα τα συμμετέχοντα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ