email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

SPONSORS
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Γενάρη, του Υποψήφιου Βουλευτή της ΠΕ Γρεβενών, με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δημήτρη Ψευτογκά

Συμπατριώτισσα
Συμπατριώτη
Γρεβενιώτισσα και Γρεβενιώτη
Η συμμετοχική πρόταση που έγινε στο πρόσωπό μου, να είμαι υποψήφος Βουλευτής στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που ιδρύθηκε στις 3 Γενάρη από τον Πρόεδρο της σοσιαλιστικής Διεθνούς Γ.Α. Παπανδρέου και από χιλιάδες αγωνιστές κοινών ιδεών και αξιών από κάθε γωνιά της πατρίδας μας, είναι μεγάλη τιμή για μένα όπως και μεγάλη ευθύνη.
Μια συμμετοχική πρόταση που την δύσκολη αυτή περίοδο, κατά την οποία κρίνεται η μετά το μνημόνιο πορεία της χώρας και η Ελληνική κοινωνία προσδοκά διεξόδους ρεαλιστικές και αποτελεσματικές και επιτρέπει ξανά στον πολίτη να ελπίζει, να συμμετέχει και να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια με τις δικές του ιδέες, απόψεις, θέσεις και προτάσεις.
Μια συμμετοχική πρόταση που επιχειρεί να θέσει τέρμα στις άγονες αντιπαραθέσεις και στην πόλωση που επικρατούν στην πολιτική ζωή μέσα από τη γόνιμη αναζήτηση διεξόδων, που θα αναδειχθούν από την ίδια την κοινωνία. Δημιουργεί τον απαραίτητο ζωτικό χώρο για πραγματικό διάλογο, δημιουργική κριτική, συνεννόηση, συναίνεση, συνεργασίες γιατί
σήμερα όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.
Είναι υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη, περισσότερο δε του μαχόμενου πολιτικού να ορθοτομεί την αλήθεια, να ανοίγει νέους δρόμους, να μη φοβάται το πολιτικό κόστος, να έχει όραμα, να δίνει ελπίδα και προοπτική.
Θεώρησα χρέος μου, έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας τών στιγμών, των δυνατοτήτων μου και των δυσκολιών του εγχειρήματος, να θέσω τον εαυτό μου, στην εμπροσθοφυλακή αυτού του αγώνα που έχει σαν διακύβευμα την αλλαγή και την ασφαλή πορεία της χώρας.
Δεν το επιτρέπει η συνείδησή μου, και οι αξιακοί κανόνες μιας ολόκληρης ζωής, να παραμείνω αδρανής παρατηρητής, διορατικός καιροσκόπος ή ένας φοβισμένος και καθωσπρέπει ωφελιμιστής ενός μικροαστικού κελύφους ασφαλείας, εμπρός στο κάλεσμα της ανάγκης που είναι ισχυρότερο από καθε τι άλλο.
Μπροστά μας έρχονται νέοι αγώνες και ρήξεις με παλιές νοοτροπίες, πελατειακές λογικές και πρακτικές, με τον παρασιτισμό και τα μεγάλα συμφέροντα, ντόπια και ξένα, που νέμονται και λαφυραγωγούν τον ιδρώτα των πολλών και τον πλούτο της χώρας.
Αγώνες για τον Λαό για την Ελλάδα, για δικαίωση των θυσιών, για έξοδο από την κρίση, για την συμμετοχική δημοκρατία των αρχών και αξιών, για τον σοσιαλισμό με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, για δικαιοσύνη, ισονομία και αξιοκρατία, ισόρροπη ανάπτυξη, για δίκαια κατανομή των βαρών και αναδιανομή του πλούτου.
Δύναμή μας οι αρχές και αξίες μας, οι ιδέες μας, η δική σου συμμετοχή.
Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες της δημιουργίας του νέου, του ανατρεπτικού, να τρέξουμε μαζί για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να διορθώσουμε στρεβλώσεις, αδυναμίες, λάθη και παραλείψεις!
‘Έχουμε δυνατότητες, ικανότητες, γνώσεις, πολυετή προσφορά, ορμή και ενθουσιασμό.
Τώρα όμως, είναι η ώρα της δικής σου ευθύνης!
Ήρθε η ώρα σου να αποφασίσεις!
Tα Γρεβενά πρέπει να έχουν δυνατή φωνή και σχέδιο για το μέλλον.
Μέχρι τώρα τα Γρεβενά δεν είχαν φωνή ούτε σχέδιο.
Με αυτοσχεδιασμούς προχειρότητες και πλατειασμό δεν έχουν τύχη στο νέο ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Τα Γρεβενά πρέπει να έχουν ρόλο, στο νέο παραγωγικό μοντέλο για να βγούμε από την κρίση και την στασιμότητα μέσα από μια ισόρροπη ανάπτυξη, που θα αμβλύνει τις ανισότητες και θα συνθέσει την νέα κοινωνική συμμαχία, των δημιουργικών δυνάμεων της εργασίας, της πράσινης ανάπτυξης, της καινοτομίας, του πολιτισμού, της προόδου και της ευημερίας.
Γνωρίζουμε καλά όλα τα τοπικά προβλήματα.
Έχουμε την γνώση, την ικανότητα και την δυνατότητα να σχεδιάζουμε μαζί, να υλοποιούμε, να δίνουμε λύσεις, να διεκδικούμε πόρους και ευκαιρίες, να συμμετέχουμε άμεσα στο Ευρωπαϊκό «γίγνεσθαι», έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη για την αποφασιστική, ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών του.
Δώστε μας τη δύναμη για να αρχίσουμε μαζί , με διαφάνεια, με συμμετοχή τον σχεδιασμό, τον έλεγχο και στην υλοποίηση του προγράμματός μας, την πορεία για την ανάπτυξη, την ευημερία και την προκοπή του τόπου συνεργαζόμενοι αρμονικά με τις νέες Αυτοδιοικητικές Αρχές.
Η συνεχής και συνεπής πολυετής προσφορά μου σε όλα τα επίπεδα με μέτρο, σύνεση, μετριοπάθεια και δικαιοσύνη αποτελεί πυξίδα ότι μπορώ να σας εκπροσωπήσω επάξια εκεί όπου παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις για την οικοδόμηση μιας καλύτερης πατρίδας.
Στις 25 Γενάρη με αποφασιστικότητα, πίστη και μαζική συμμετοχή , με την ευρύτερη σύμπραξη και συστράτευση όλες οι δυνάμεις της δημιουργίας και της προόδου, χωρίς παρωπίδες και κομματικές αδιέξοδες αγκυλώσεις, ψηφίστε το νέο μας Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και δώστε αξία και περιεχόμενο στην ψήφο σας!
Δώστε ελπίδα στον τόπο να έχει το μέλλον που του αξίζει!
Δημήτρης Ψευτογκάς

Χειρουργός Ορθοπεδικός
Υποψήφιος Βουλευτής

Σχετικά άρθρα

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται στην Κοινότητα Οροπεδίου
Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
Ζητείται για εργασία
Αγ.Κοσμά 109
Ενοικιάζεται στην κεντρική πλατεία Γρεβενών
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
ΔΥΑΡΙ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ
ΤΑΞΙ
Γκαρσονιέρα- Εμμανουήλ Παππά
Ιδιαίτερα μαθήματα
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-Φαρδυκάμπου
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ