email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Ράδιο 101.5
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Μέτρα και δράσεις προστασίας από τον κορωνοϊό στο Δήμο Πρεσπών

Ο Δήμος Πρεσπών χτυπήθηκε από την πανδημία την προηγούμενη εβδομάδα, με κρούσματα μεταξύ των στελεχών του μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω διασπορά του ιού οι εργαζόμενοι που ήταν άμεσες επαφές πέρασαν σε καραντίνα όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο, τα κτίρια του Δήμου απολυμάνθηκαν, και οι υπάλληλοι που μπορούν τηλεεργάζονταν. Ταυτόχρονα ο δήμος προμηθεύτηκε ικανό αριθμό rapid tests στα οποία υποβλήθηκε το σύνολο των στελεχών του τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, όπου ανιχνεύτηκε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και σαράντα αρνητικά.

Έτσι πλέον, με ασφάλεια για τους εργαζόμενους και αιρετούς του δήμου αλλά και για τους Δημότες που προσέρχονται στο Δήμο για τις υποθέσεις τους, έχει επανεκινηθεί η λειτουργία σε συνθήκες απαγορευτικού με αξιοποίηση τηλεεργασίας. Οι υπηρεσίες του Δήμου Πρεσπών λειτουργούν κανονικά και εξυπηρετούν τους πολίτες αποκλειστικά με ραντεβού στα τηλέφωνα

Τηλεφωνικό κέντρο 2385351300

 

ΚΕΠ 2385351325

 

Ταμειακή υπηρεσία 2385351312

Ταυτόχρονα, ο δήμος προμηθεύεται σημαντικό αριθμό rapid tests για να εξασφαλίσει ότι, σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λευκώνα, σύντομα, όποιος χρειάζεται τεστ θα μπορεί να το κάνει στην Πρέσπα.

Την ίδια στιγμή ξεκινούν δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της σε συνθήκες απαγορευτικού

Α) Καταγραφή των κατοίκων που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους κι αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν. Προηγείται η υποβολή σχετικού αιτήματος των δικαιούχων.Στην περίπτωση των παραπάνω υπάρχει εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης με δαπάνη των αιτούντων.

Β) Καταγραφή των άπορων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους κι αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν. Προηγείται η υποβολή σχετικού αιτήματος των δικαιούχων.

Στην περίπτωση των συγκεκριμένων παρέχεται δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη κατά τα προβλεπόμενα του ΕΟΠΠΥ και παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους κοινωνικών προγραμμάτων των ΟΤΑ.

Όσοι λοιπόν ανήκουν σε κάποια από τις προαναφερόμενες κατηγορίες συμπολιτών μπορούν να αποστέλλουν αιτήματα κι ερωτήσεις στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή στο τηλεφωνικό κέντρο, δηλώνοντας το αίτημά τους.

Σχετικά άρθρα

Κοζάνη- Γραφείο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
Πασχάλης Χατζηγεωργίαδης
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ